Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 26. 16:05

Újabb VR stúdiót vesz a Facebook

A közösségi óriás ezúttal a veterán Sanzaru Gamest kebelezi be.

Folytatja VR-es bevásárlókörútját a Facebook, a közösségi oldal ezúttal a Sanzaru Gamest vásárolta fel ismeretlen összegért. A stúdió neve többek között az Oculus Riftre elérhető, népszerű Asgard's Wrath játékból lehet ismerős. A bekebelezett csapat papírforma szerint a Facebook szárnyai alatt dolgozó Oculus Studioshoz csatlakozik, de működésében megtartja függetlenségét.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A Sanzaru Games és az Oculus kapcsolata egyébként egészen a VR-szemüveg gyártó hajnaláig nyúlik vissza, azok már akkor elkezdték a közös munkát, mikor az Oculusnak még nem volt a piacon kapható konzumer terméke. A Facebook egyébként nemrég vette meg az ugyancsak népszerű Beat Sabert fejlesztő Beat Games stúdiót is, látható, hogy a közösségi óriás továbbra is komolyan gondolja VR-es törekvéseit.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról