Szerző: Koi Tamás

2020. február 20. 11:33

Már Prágában is bérelhetők a GreenGo-k

Budapest után immár a cseh fővárosban, Prágában is bérelhetők a GreenGo villanyautók - szerencsére ehhez új regisztráció sem kell, elég elfogadni az országra vonatkozó új szerződési feltételeket.

A héten újabb európai fővárosban, Prágában is elérhetővé vált a GreenGo villanyautó-szolgáltatás, mely Budapesten az autómegosztók közül elsőként lépet piacra 2016-ban. A cég prágai szolgáltatását ugyanazon az applikáción keresztül vehetik igénybe a regisztrált felhasználók, mint eddig, vagyis egy budapesti Prágába utazva minden további nélkül beülhet egy GreenGo-ba, ha előzetesen elfogadja a felhasználási feltételeket és hozzárendel egy akár már regisztrált bankkártyát az adott városhoz.

00:57
 

GreenGo Prague

Még több videó

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A két városban egyébként eltérő árakon vehető igénybe a szolgáltatás, bár ez a inkább tükrözi a mindenkori árfolyamszintet, mint a cég üzletpolitikáját - jelenleg forintosítva jobban járhatunk a budapesti greengozással, mint a prágaival. Szintén lényeges szempont, hogy Prágában az üzleti (céges) regisztrációk - egyelőre - nem használhatók. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról