:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 18. 15:26

Oldalra kicsúsztatható kijelzős telefonon dolgozik a TCL

Máris versenytársat kaphatnak a hajtogatható okostelefonok?

Már a küszöbön lehetnek az új típusú hajlítható kijelzős okostelefonok: a CNET értesülései szerint a TCL már dolgozik egy készüléken, amely a Samsung Galaxy Foldból megismert, félbehajtható táblagépes kialakítás, illetve a Motorola Razr vagy a Galaxy Z Flip clamshell felépítése helyett oldalra kicsúsztatható hajlékony panellel érkezik. A lap által megszerzett renderek szerint a készülék összecsukott állapotban épp úgy néz ki, mint egy hagyományos okostelefon, jobb oldala azonban kihúzható, így duplájára növelhető a kijelző mérete. A képek alapján a panel fele zárt állapotban jó eséllyel U alakban meghajolva a készülékház hátuljába siklik vissza, a látható fél mögé. A CNET forrásai szerint a vállalat az MWC-n tervezte demózni az eszközt, a rendezvényt azonban a szervezők múlt héten lefújták, így nem tudni, mikor leplezi le a koncepciót a cég.

tclbend

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.