Szerző: Bodnár Ádám

2001. március 26. 10:32

Magyar legenda

Az Internews oldalán megjelent egy kimerítő teszt az ABIT VP6 alaplapról, amely két Socket370 foglalattal rendelkezik és így Intel Pentium III processzorok fogadására alkalmas.

Az Internews oldalán megjelent egy kimerítő teszt az ABIT VP6 alaplapról, amely két Socket370 foglalattal rendelkezik és így Intel Pentium III processzorok fogadására alkalmas.
    "Aki megengedheti magának egy ilyen rendszer beszerzését, annak ezt bátran ajánlom a vásárlást (nekem is ilyen van immáron...). Szervernek is megfelelõ teljesítményt biztosít, bár természetesen stabilitás szempontjából nem veheti fel a versenyt azokkal az alaplapokkal, melyeket direkt erre a célra terveztek (és "aranyárban" árulnak), de hálózatok, vagy játékpartyk irányítására is ideális, illetve a már fentebb említett célokra is kiváló."
A +Abit 19 inches monitorokat vett szemügyre, és három részes cikkben osztják meg tapasztalataikat az olvasókkal. A kijelzők három kategóriában (irodai, középkategória, high-end) kategóriában versenyeztek a pontokért.
    "A 19"-es készülékek átmenetet képeznek a kommersz és a profi kategória között, ezért az egyes típusok között meglehetõsen nagy különbségek fedezhetõk fel. Az ár és a nyújtott szolgáltatások alapján a résztvevõket három csoportba osztottuk. Az egyes kategóriák vizsgálatakor más és más szempontok kerülnek elõtérbe, ezért már az elején szeretnénk leszögezni, hogy bár az általunk alkalmazott pontozási rendszer közös, csak az azonos csoportba tartozó monitorok összehasonlítására alkalmas. Nincs semmi értelme például egy irodai példányt egy high-end készülékkel összehasonlítani, hiszen teljesen különbözõ réteget céloznak meg, eltérõ elvárásoknak kell megfelelniük."
A Heist című bűnöző-stratégiai játék leírása olvasható a HC.Gamer hasábjain.
    "A Heist az "Elmegy" kategóriába sorolható. Annak ellenére, hogy a teljes koncepciót akár még eredetinek is nevezhetjük az egyes alkotóelemek helyenként nem állnak meg. Alapvetõen sok ilyen stílusú játék látott már napvilágot, de ezek között alig találunk olyat, amelyik a gengszterek hétköznapi foglalatoskodása köré épült. A taktikai játékok kedvelõinek érdekes színfolt lehet a sok "katonás/kommandós/különleges alakulatos" szösszenet után."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról