Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 7. 17:21

A Motorola profit-figyelmeztetést tett közzé

A Motorola negyedik negyedéves eredményei elmaradnak a várakozásoktól - tette közzé a cég a mai napon. Ezzel a kommunikációs óriáscég már a sokadik a sorban, aki csökkenti előrejelzéseit.

A Motorola jelen számításai szerint a negyedik negyedévben 10 milliárd dollárps árbevételt és 15 centes részvényenkénti nyereséget ér majd el. Az októberben közzétett előrejelzés még 10,5 milliárdos bevételt és 27 centes reészvényenkénti eredményt prognosztizált.

Az eredmény visszaesése a félvezető üzletág és a személyes kommunikációs eszközök (mobiltelfon, személyi hívó, stb.) eladásainak gyengélkedéséből ered.

A cég részvényárfolyama csütörtökön 1/16$-ral (0,35%-kal) 17,75$-ra esett vissza.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.