Szerző: HWSW

2022. május 10. 12:33

5 erős érv az Ansible alapozó képzésünk mellett

Május 17-én, kedden "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • A modern informatikában fontos az automatizáció, a rendszerek kialakítása és üzemeltetése sem kivétel ez alól. Az elérhető eszközök közül az Ansible egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, több mint 3000 kész modullal képes biztosítani, hogy menedzselhetők és automatizálhatók legyenek lokális rendszerek, hálózati eszközök, felhős környezetek és ezeken futó szolgáltatások, kiszolgálóprogramok is.
  • Az alkalmazás-fejlesztésben és üzemeltetésben használt technológiák hazai elterjedtségét vizsgáló 2021-es kutatás szerint az Ansible toronymagasan a legnépszerűbb automatizációs eszköz itthon, így bárhova is fúj a cél a jövőben, a most induló Ansible képzésünkkel megszerezhető tudásod hasznodra lesz.
  • Oktatónk, Deim Ágoston (Kockaképző) kiváló szakember és előadó, ezt magad is ellenőrizheted, ha megnézed Ansible alapú automatizáció: hogy a kreatív feladatokkal foglalkozhass című rövid és szuper előadásának felvételét.
  • A 8 alkalmas, 24 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor visszanézhetők felvételről. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.
  • Most 2in1 akció keretében 12 órás Terraform alapozó videóanyag is elérhető a képzéshez, így egy füst alatt a másik népszerű infrastruktúra-mint-kód eszköz használatát is elsajátíthatod.

Az Ansible alapozó képzés oldalán megtalálod a részletes tematikát és itt tudsz jelentkezni is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról