:

Szerző: bzd

2000. november 1. 20:35

PC tuning: új tuning oldal

Aki öreg motorosnak számít a hazai tuningosok körében az nyilván hallott már atilllláról, vagy AndrewBoy-ról. Ők ketten talán az elsők voltak az országban, akik vízhűtéssel kísérleteztek, ráadásul nem is kis eredménnyel: AndrewBoy egy 333MHz-es Celeront hajtott meg vele 666MHz-en (ne feledjük, ez nagyjából 2 évvel ezelőtt történt!), atilllla pedig 166MHz-es MMX-ét járatta vízhűtéssel 300MHz-en. Most egyesítették erőiket és közös tuning oldal szerkesztésébe kezdtek. Az oldalon egyelőre atilllla régi vízhűtése mellett még csak egy saját készítésű brutális hűtőbordát és az új vízhűtést lehet megtekinteni.

Nemsokára elkészülnek a képek az igazi nagyágyúról is, az 1966-ban készült Lehel hűtőről, ami arról gondoskodik, hogy az új proci -12°C-on üzemeljen 1GHz felett is...
Érdemes meglátogatni oldalukat, mert nem kispályáznak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.