:

Szerző: HIRDETÉS

2018. október 5. 10:23

IBM hardver-disztribútor is lett az Arrow ECS Kft. Magyarországon

Az IBM Hardware megoldások magyarországi értékesítésére is kibővítette a forgalmazási jogokat a nemzetközi IT nagykereskedő Arrow ECS Kft. és az IBM.

A szerződés értelmében az IT viszonteladó és megoldásszállítók cégek mostantól a teljes IBM termékportfóliót, hardvereket, szoftvermegoldásokat, szolgáltatásokat tudnak rendelni az Arrow ECS Kft-től.

Az így elérhető IBM termékválaszték lefedi a modern informatikai megoldások teljes skáláját, amely jól illeszthető az Arrow stratégiai céljaihoz és kereskedelmi terveihez. Ez az együttműködés mindkét fél, illetve a viszonteladó partnerek és fejlesztők számára is számos újabb lehetőséget teremt.

Az Arrow ECS Kft. és az IBM között régóta fennáll a sokrétű üzleti együttműködés a világ számos országában és 2013 óta az IBM globális oktatási partnere is.

strublik„Nagyon örülünk, hogy immár Magyarországon is együtt tudunk fejlődni az IBM-mel” – nyilatkozta Dr. Strublik Sándor, az Arrow ECS Kft. ügyvezető igazgatója.

„Az IBM élen jár a jövő digitális átalakulásának és műszaki infrastruktúrájának kialakításban és folyamatos megújításban - beleértve az IoT, az AI és Blockchain fejlesztéseket is. Ennek stratégiai előnyeivel az IBM és az Arrow közösen tud dolgozni, immár Magyarországon is a teljes termékportfólióval.” 

ar01ar04

 

[Az Arrow ECS megbízásából készített anyag]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.