Szerző: HIRDETÉS

2018. szeptember 22. 08:00

Ultrakompakt ipari PC számos interfészopcióval és egy másodperces szünetmentes táppal

A Beckhoff univerzális, rugalmas és ultrakompakt ipari PC-k legújabb generációjával ideálisan megoldható minden automatizálási, megjelenítési és kommunikációs feladat. A termékcsalád legújabb tagja a C6017 típusú ipari PC, amely rendkívül kompakt kialakítású, nagyon rugalmasan telepíthető, illetve még több interfészopcióval és beépített szünetmentes tápegységgel is rendelkezik.

A kisméretű C6017 konstrukció gyakorlatilag azonos a közkedvelt C6015 típusú ipari PC-vel, amely jelenleg a Beckhoff legkisebb méretű ipari számítógépe. A C6015 sikere gyorsan további igényeket gerjesztett, különösen olyan alkalmazások esetében, amelyeknél a különböző adatcserékkel, valamint tápkimaradás esetén az adatbiztonsággal kapcsolatosan szigorú követelmények állnak fenn. A Beckhoff a C6017 típusú ipari PC-t pontosan ennek megoldására fejlesztette ki: a C6015 már meglévő interfészei – egy DisplayPort, két kártyára integrált 100/1000Base-T Ethernet, valamint egy USB 3.0 és egy USB 2.0 interfész – mellett a C6017 két további RJ45 és két USB 2.0 csatlakozást is tartalmaz. Ezt kiegészíti egy opcionális, kapacitív, egy másodperces szünetmentes tápegység, amely tápkimaradás esetén biztosítja az adatok megőrzését.

C6017

Az új, ultrakompakt, C6017 típusú ipari PC a népszerű C6015-höz képest négy további interfészt és egy szünetmentes tápegységet is tartalmaz, alig magasabb készülékházban.

A 82 x 82 x 66 milliméteres méretű C6017 csaknem ugyanakkora, mint a C6015, csupán a szélessége nőtt 24 milliméterrel. Az Intel Atom processzorral szerelt, akár négymagos, passzív hűtésű, fröccsöntött alumínium-cink ötvözetből készült házba épített ipari PC ideálisan használható akár közepes bonyolultságú automatizálási, megjelentési és kommunikációs feladatok megoldására is.

Univerzálisan alkalmazható számítógép-generáció

Az új, ultrakompakt IPC-termékcsalád ideálisan illeszkedik a korszerű, kihívásokkal teli géptervezési elvárásokhoz – például az egyre szélesebb körben alkalmazott modulrendszerű konstrukciókhoz, a vezérlőszekrények belső terének szűküléséhez, valamint a számítási teljesítmény fokozásával és az árak mérséklésével kapcsolatos igényekhez. Az új eszközgeneráció ideális megoldást nyújt különféle alkalmazáshoz, mint például elosztott topológiák megvalósításához vagy korszerű IoT és Ipar 4.0 rendszerek építéséhez.

1:44

C6017: Expansion of the family of ultra-compact Industrial PCs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

A számítási teljesítmény igény szerint megválasztható:

  • C6015 és C6017 az alapszintűtől a közepes kategóriáig
  • C6030 – csúcskategóriás eszköz, magonként akár 3,9 GHz-es Core™-i processzorokkal – rendkívül bonyolult gépekhez, CNC vagy lineáris szállítórendszeres (XTS) alkalmazásokhoz, átfogó többtengelyes vezérlésekhez, bonyolult funkciókat nyújtó kezelőfelületekhez, rendkívül rövid ciklusidejű alkalmazásokhoz és nagy adatmennyiségek kezeléséhez.

[A Beckhoff megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról