Szerző: Habók Lilla

2018. augusztus 10. 16:44

Indul a második Országos IT Megmérettetés

Tíz héten át tart majd a II. Országos IT Megmérettetés, amelyen belül a jelentkezők 24 különböző kategóriában, egyre nehezedő feladatok során mérhetik majd össze tudásukat.

Idén második alkalommal rendezi meg az IThon.info csapata az Országos IT Megmérettetést, melynek során 10 héten át, 10 fordulón keresztül, 10 perces feladatokban kell tudásukról számot adniuk a szakembereknek. A résztvevők a közlemény szerint belekóstolhatnak majd például egy új gyártósor egyik robotjának tervezésébe, programajánló chatbot fejlesztésébe, a fekete öves JavaScript guruk pedig egy fiktív bank internetbankjának fejlesztésére is vállalkozhatnak. Úgyhogy a versenyre a szervezők legfőképp azokat várják, akik szeretnek játszani és kíváncsiak arra is, hol tart jelenleg a tudásuk. Plusz pontokért pedig a jelentkezők weboldalak akadálymentesítésén dolgozhatnak.

ithon_megmerettetes_2018

A II. Országos IT Megmérettetés kategóriái, zárójelben a hitelesítő cég nevével

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az abszolút győztes az lesz, aki a verseny végére a legtöbb kategóriában mutat fel kiemelkedő teljesítményt, de a Megmérettetés a kategóriák legjobbjait külön-külön is díjazza. A "Magyarország legsokoldalúbb informatikusa" díj győztese a németországi Augsburgba, a KUKA központi gyárába utazhat egy látogatásra.

A Megmérettetésre augusztus 8-tól lehet nevezni az esemény weboldalán, a verseny pedig szeptember 12-én indul és 10 héten át tart.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról