Szerző: HIRDETÉS

2018. június 24. 20:00

A Mercedesnek új partnere van a HPE személyében

A jövő a leggyorsabbaké, és ez a mondás hol is lenne találóbb, mint a Forma-1-ben?

Az amerikai vállalat abban fog segíteni, hogy javítsa a teljesítményüket új technológiai megoldásokon keresztül. A HPE és a Mercedes F1-es csapatának az együttműködésének célja, hogy a működési hatékonyságot, az autó teljesítményét, és az általános technológiai folyamatokat javítsák.

Az együttműködés kezdeteként a Mercedes már Kanadába meghívta a HPE embereit. A németek sokat várnak a közös munkától: "A HPE segítségével gyorsabban tudjuk majd feldolgozni, és kielemezni az adatokat, hogy a csapat minél hamarabb tegye azt, amihez a legjobban ért. A jövő a leggyorsabbaké, és ez a mondás hol is lenne találóbb, mint a Forma-1-ben?"

f1ill

A partnerek több évre terveznek, már egy ütemtervvel is rendelkeznek, hogy a gyárban és a pálya mentén is ki tudjanak alakítani olyan automatizmusokat, amiknek köszönhetően javulhat a teljesítményük, és a mérnökök is jobban tudnak koncentrálni az autó fejlesztésére.

Az Apollo elnevezésű nagyteljesítményű számítástechnikai rendszert pedig arra használhatja majd a Mercedes, hogy komplex versenyszimulációkat futtassanak rajta. A mérnököknek így lehetőségük lehet gyorsabb döntéseket hozni a versenyek előtt, közben és után, mivel a program segítségével tájékozottabbak lehetnek.

További információk: https://hITblog.hu.

[A HPE megbízásából készített anyag, forrás: motorsport.com]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról