:

Szerző: Langbein Valentin

2018. május 18. 13:44

Budapesten lesz a régió első proptech konferenciája!

Éles programmal, startra kész a PropTech Hungary konferencia, 34 előadó, köztük nemzetközi szereplők állnak a színpadra május 30-án.

Felsorakoztak a PropTech Hungary előadói: a május 30-án az ingatlan.com és a HWSW együttműködésében megszervezett ingatlan digitalizációs konferencián az IT és az ingatlan iparágak fontos szereplői is színpadra állnak, hogy itthon is közelebb hozzák egymáshoz a két szegmenst, és kezdőlökést adjanak azok együttműködésének.

A régió első proptech konferenciáján összesen 34 előadó, köztük nemzetközi vendégelőadók beszélnek majd tapasztalatairól és az ingatlan- és az IT-piac metszetében várható kiemelt trendekről, illetve nem utolsó sorban a szegmens még kiaknázatlan lehetőségeiről. A rendezvény nem titkolt célja, hogy ennek kapcsán ne csak az új információkat hozza el a két iparág képviselőinek, de találkozásukat, együttműködésüket is elősegítse.

pth

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az IT területéről érkezők az eseményen képet kaphatnak az inagatlanpiac működéséről, trendjeiről, illetve arról is, hogyan lehet bevenni ezt a hatalmas és egyelőre szűz piacot. Ezzel párhuzamosan az ingatlanoldalról bekapcsolódó közönség az informatikai csapatok által kínált lehetőségeket ismerheti meg első kézből, legyen szó a jövőbeli elképzelésekről, vagy akár már kész termékekről. A rendezvényen egy sor előremutató megoldás felvonul, az AI alapú, parametrikus épülettervezéstől a kereskedelmi és lakóépületek felokosítását célzó IoT megoldásokon át, egészen az ingatlanértékesítést megreformáló VR-ig és digitális platformokig.

A plenáris előadások után két párhuzamos szekcióval folytatódó konferencián nem csak a piaci szereplők kapnak helyet a színpadon, a rendezvény kiemelt vendége Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára, aki a kormányzat ingatlandigitalizációs terveinek részleteibe enged majd betekintést. Ugyancsak a PropTech Hungary ad otthont az IVSZ frissen rajthoz álló proptech munkacsoportjának hivatalos bejelentésének is, mely hamarosan megkezdi a munkát az ágazat digitális stratégiáján.

A rendezvény részletes programja már megtalálható a PropTech Hungary weboldalán, továbbá ugyanitt van lehetőség a regisztrációra is. Utóbbival nem érdemes sokat várni, a konferenciára ugyanis már csak 50 jegy érhető el! A rendezvény időpontja tehát május 30. helyszíne pedig a Budapest Music Center.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról