Szerző: Bőle György

2000. március 20. 11:32

HWSW hírek

Túl vagyunk az első héten... Ezúton szeretném megköszönni minden kedves olvasónknak a rengeteg biztatást, javaslatot, illetve kritikát. Sajnos oldalunk helyenként még bétás, de dolgozunk a hibák elhárításán, amelyekben igen sok segítséget nyújthatnak a további olvasói levelek.
Az oldal jobb átláthatósága érdekében hamarosan saját rovatba kerülnek a Linuxos hírek, és heteken belül újabb rovatokkal bővül az oldal. Itt egyenlőre csak kettőt említenék meg: a DVD és a Development rovatot. Ez utóbbi célja kisebb magyar projectek (kártya tweakek, OpenGL bemutatók, tutorialok) felkarolása, népszerűsítése.
Sokan jelezték, hogy szívesen látnának "gyűjteményünkben" egy 3dfx rovatot is. Tehát aki érez ambíciót egy ilyen rovat vezetésére, az irjon nekünk! HWSW team

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról