Szerző: Hlács Ferenc

2017. október 12. 14:42

Hamarosan rajtol az NNG C++ Grand Prix

A cég csaknem hárommillió forintos összdíjazással indítja hatodik programozóversenyét.

Kilencszázezer forint értékű fődíjjal rendezi meg idei programozóversenyét az NNG. Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb hazai programozóversenye, az NNG C++ Grand Prix október végén hatodszorra elrajtol. Az egy hónapon át tartó, közel hárommillió forint összdíjazású verseny 12 órás, élő döntővel zárul majd, hogy kiderüljön, kik az ország legjobb C++ fejlesztői. Az érdeklődő fejlesztőknek október 25-én éjfélig van lehetőségük jelentkezni a verseny weboldalán, az online selejtező október 30-án indul. Az NNG Kft. a versenyre informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését egyaránt várja.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A selejtező feladványainak megoldására 20 napja lesz a csapatoknak, érdemes azonban a kódokat november 3-ig feltölteni, hogy az előzetes értékeléssel kiszűrjék az esetleges tévedésből vagy kódhibából eredő zavarokat. A végső rangsort november 16-án teszi közzé az autóipari szoftvereket fejlesztő vállalat. A tíz legjobban teljesítő csapat november 24-én, élőben mérkőzhet meg: az elmúlt évekhez hasonlóan ismét az NNG székháza ad majd otthont a finálénak. Itt a helyszínen írt kódjaikkal versenyezhetnek a résztvevők.

A győztes csapat tagjai egyenként 300.000 forintos műszaki vásárlási utalvánnyal gazdagodnak, a második helyért egyenként 200 ezer, a dobogó alsó fokáért pedig 100 ezer forintos utalványok járnak. De annak sincs oka csüggedni, aki lecsúszik a dobogóról: a döntő többi résztvevője 50.000 forintos utalványt vihet majd haza. További információk a C++ Grand Prix honlapján érhetők el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról