Szerző: Gálffy Csaba

2016. július 18. 16:36

HWSWeekly: hol a milliárd Windows 10, Satya?

Megint hétfőre csúszott a felvétel, így viszont megbeszélhettük a nap sztoriját, az ARM-felvásárlást is. Videokártya már nincs.

Ütős anyag állt össze mára, kivesézzük, mit hozhat az új iPhone a piacra - és elegendő lesz-e arra, hogy a tömegeket frissítésre késztesse. Megvitattuk az ARM Holdings felvásárlását is, az orbitális összegért a japánokhoz kerülő cég sorsa igazán érdekes lesz a jövőben. És persze muszáj volt hozzászólnunk a Microsoft beismeréséhez, miszerint nem lesz meg a milliárd aktív Windows 10-telepítés a kijelölt határidőre. Maradék: PC-piaci trendek és a Nest új kamerája.

xFontos tudnivaló: immár az iTunesban és a Pocket Castsban (és szinte minden podcast-appban, amely az Apple-féle katalógust használja) is fent vagyunk, úgyhogy ezentúl sokkal kényelmesebben is lehet hallgatni minket.

Ezúttal Hunor nélkül - igaz, megígérte vissza-visszatér majd az adásba új munkahelyéről is.

Without further ado:

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról