Szerző: HWSW

2016. július 11. 16:20

HWSWeekly: csak nem bírjuk VGA-k nélkül

Múlt héten kisdobos becsszóra megígértük, hogy nem videokártyázunk a közeljövőben, de közbejött a GTX 1060.

Újfent eltértünk kicsit a "rendes" – azaz pénteki – menetrendtől, de a nyár néha minket is vízparton és/vagy fesztiválon talál. Cserébe egyrészt ismét teljes létszámban ültünk a mikrofonok elé, másrészt Ferinek így adódott ideje kipróbálni a pokémonvadászatot, amiről be is számolt – az új mobilos őrület néhány nap alatt letarolta a videojáték-piacot. A felvétel előtt megkaptuk a hőkamerás CAT S60 telefont, így rögtön ki is tárgyaltuk az első benyomásokat a nem mindennapi mobilról.

A videokártyákat csak nem tudtuk mellőzni – mentségünkre szóljon, hogy nem számítottunk ilyen gyors tempóra az Nvidiától, úgy fest, a cég máris ki akarja fogni a szelet az AMD Radeon RX 480-as vitorlájából. A témákat a Mozilla új böngészőmotorja zárta, ami elég régóta készül, és a vállalkozó kedvűek (és nyugodt vérmérsékletűek) végre kipróbálhatják.

Fontos tudnivaló: immár az iTunesban és a Pocket Castsban is fent vagyunk, úgyhogy ezentúl sokkal kényelmesebben is lehet hallgatni minket.

A podcast RSS feedje.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról