Szerző: HWSW

2016. május 28. 08:30

HWSWeekly: a nagy visszatérés

Műszaki okok miatt két adást is buktunk, de végre újra sínen vagyunk, és sikerült újra publikálható minőségű felvételt rögzítenünk. A visszatérő adást többnyire az ITSH-nak és Telekom Open Cloudnak, valamint a Google I/O fontosabb bejelentéseinek szenteltük.

Ez már a hetedik adásunk lenne, de sajnos hiába rögzítettünk két adást is az elmúlt két hét során, műszaki problémák miatt mindkettő menthetetlen lett, de legalábbis nyilvános fogyasztásra alkalmatlan.

Visszatérő adásunkban főleg az ITSH jelentős közreműködésével fejlesztett és üzemeltetett Open Telekom Cloudról és ennek kapcsán az OpenStackről, valamint a Google I/O legfontosabb bejelentéseiről beszélgetünk. És persze megint szidjuk kicsit az androidos frissítések helyzetét.

A podcast RSS feedje.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról