Szerző: HIRDETÉS

2015. október 24. 15:13

Új partnereket keres a Xerox

Stratégiai partnerségek kialakításával szeretné tovább erősíteni hazai pozícióját a Xerox Magyarország. A vállalat a dokumentumkezelés területén a rendszerintegrátorokkal olyan együttműködésre törekszik, ami által minden hazai vállalkozás számára elérhetővé válik a Xerox teljes szolgáltatás-, megoldás- és eszközportfóliója.

Jelentősen bővítené magyarországi partnerkapcsolati hálóját a Xerox. A rendszerintegrátorok a cég Projekt Partner Programján keresztül mélyebben megismerhetik azokat az eszközöket és megoldásokat, melyek ma már elengedhetetlen részei a hatékony munkaszervezésnek és a gördülékeny irodai folyamatoknak.

A Xerox valódi versenyelőnyt kíván biztosítani a rendszerintegrátoroknak. A program alapját ezért olyan szolgáltatások alkotják, melyek költséghatékonyak és az egyedi vevői igényeket is szem előtt tartó dokumentumkezelési megoldásoknak számítanak nem csak Magyarországon, hanem világszerte. Ilyenek például a menedzselt és a központi nyomtatási szolgáltatások, vagy a dokumentum- és adatkezelési szolgáltatások.

A partnerek számos előnyhöz juthatnak, többek között egyedi elvárásokra szabott tréningekhez, műszaki háttértámogatáshoz és szervizgaranciához. A kapcsolat révén olyan állandóan frissülő tudásbázissal bővíthetik kompetenciáikat, ami jelentősen segítheti őket szolgáltatásaik megújításában. A Xerox azt is vállalja, hogy speciális kedvezményekkel, széles körű finanszírozási lehetőségekkel, marketingtámogatással és a vevői visszajelzések kezelésével is hozzájárul a sikeres üzletkötésekhez.

Romániában sikerrel debütált a Xerox Projekt Partner Program. Keleti szomszédunknál már többek között olyan rendszerintegrátorokkal dolgozunk együtt mint a Kapsch és a Novensys. Reméljük, hogy Magyarországon is hasonlóan pozitív eredményeket érünk el az elkövetkező évben. A program segítségével a leendő rendszerintegrátor partnereinken keresztül is szeretnénk megmutatni és elérhetővé tenni a Xerox teljes szolgáltatási-, megoldási- és eszközportfólióját. Célunk, hogy kiemeljük azokat a potenciális partnereket, akik tisztában vannak a folyamatosan változó vevői elvárásokkal és képesek az ügyfelek tudatosságát, az új technológiák iránti érdeklődését növelni" hangsúlyozta Verbán János, a Xerox Magyarország stratégiai partnerekért felelős vezetője.

A magyarországi rendszerintegrátorok már bekapcsolódhatnak a partnerprogramba. Az érdeklődők további információkért Verbán Jánost kereshetik a 36 1 436 8800 telefonszámon.

[A Xerox Magyarország megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról