Szerző: HIRDETÉS

2015. április 21. 15:19

Újra meghirdeti Üzleti appok versenyét a Telekom

Nyolc országban, köztük Magyarországon is újra elindítja Üzleti appok versenye nevű fejlesztői megmérettetését a Telekom. A nyertes egy 30 ezer eurós marketingkampánnyal, és esetleg egy Telekom partneri státusszal is gazdagodhat.

Újra meghirdeti a kis- és középvállalatok üzletvitelét, napi működését megkönnyítő megoldásokat kereső versenyét a Telekom. Az Üzleti appok versenye tavaly nagy sikert aratott az ismertséget és piaci betörési pontot kereső egyéni fejlesztők és fiatal cégek körében, a vállalat ezért nem is változtatott a bevált recepten. Az idei téma az Internet of Things (IoT), a Telekom olyan megoldásokat keres, melyek segítségével a kkv-k aktívan ki tudják aknázni az őket körülvevő rengeteg gépi információforrásban rejlő lehetőségeket.

Ahogy tavaly is, a megmérettetésre nem csak Magyarországról, hanem hét másik európai országból (Ausztria, Horvátország, Németország, Görögország, Macedónia, Románia, Szlovákia) is lehet nevezni, és minden országban saját győztest fognak hirdetni. A nevezéshez a sikerfal.hu oldalon kell regisztrálni, melynek során az űrlapok kitöltése mellett egy legfeljebb 30 megabájtos videót is fel kell tölteni, melyben a pályázó röviden elmondja, appja miben tud hasznára válni a vállalkozásoknak.

A döntő fordulóba minden országban 15 pályamunka kerülhet be, a sorrend a verseny honlapján történő szavazást követően alakul majd ki. A döntőben viszont már szakmai zsűri (Magyarországon Málnay Barnabás MMK-igazgató, a Magyar Telekomtól pedig Árvai Gergely IT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető és Diószegi Ágnes üzleti szegmensmarketing igazgató) fogja kiválasztani a legjobbat. Fontos, hogy egyéni fejlesztőnként vagy cégenként legfeljebb 5 pályamunkával lehet nevezni, és a nevezett IoT-megoldásnak – ha még nincs kész – a nevezési időszakban már legalább tesztelési fázisban kell lennie, és a piaci bevezetés legkésőbbi időpontja 2015. november 30-a lehet.

1:48

Üzleti appok versenye 2015 – Tedd ismertté IoT-alapú megoldásod!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

Az egyes országok győztesei egyenként 30 ezer eurós helyi – tehát saját országukra vonatkozó – marketingkampányt nyernek, a teljes nemzetközi mezőnyből kiválasztott különdíjas pedig a Telekom partnereként és annak értékesítési és marketing támogatásával a vállalat 10,8 millió üzleti ügyfeléhez is eljuttathatja IoT-megoldását a versenyben részt vevő nyolc országban. Sőt, a nemzetközi hub:raum ipari kiállításon is részt vehet, 10 ezer euró értékű támogatással. A Telekom a szavazást is díjjal ösztönzi, a versenyben részt vevő országokban regisztráló vállalkozók és alkalmazottaik minden országban egy helyi, 6 millió forint értékű marketing kampányt nyerhetnek, valamint a nyertes IoT szolgáltatást is használhatják majd.

A versenyre április 20. és május 25. között lehet jelentkezni az Üzleti appok versenye honlapján, a szavazás pedig május 11-én indul és június 22-én zárul le. A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat ezen az oldalon lehet elolvasni, a részletes, hivatalos pályázati feltételeket pedig ez a dokumentum tartalmazza. A tervek szerint a győzteseket július 7-én fogja bejelenteni a Telekom.

[A Magyar Telekom megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról