Szerző: Koi Tamás

2014. július 28. 10:00

Bővíti és szegmentálja a TV GO-t a Telekom

Augusztustól jelentősen bővíti streaming tévészolgáltatásának, a TV GO-nak a kínálatát a Magyar Telekom. A teljes csatornakínálatot azonban ettől az időponttól csak a drágább tévés díjcsomagra előfizetők érhetik majd el.

Augusztustól kezdődően jelentősen bővíti streaming-alapú tévés műsorterjesztő rendszerének, a TV GO-nak a kínálatát a Magyar Telekom. A cég ugyanakkor szegmentálni is kezdi a platformot, ami azt jelenti, hogy ettől az időponttól kezdődően már csak azok a Telekom tévéelőfizetők férhetnek majd hozzá a teljes csatornaválasztékhoz, akik a drágább, nagyobb választékot kínáló havidíjas csomagot rendelték meg.

A Magyar Telekom közleménye szerint a TV GO jelenleg 16 csatornából álló választéka augusztusban további 18 csatornával bővülhet, ebből hatot (Viva, RTL2, SuperTV2, Film+, RTL +, Spektrum Home) az "Alap", további tizenkettőt (Cool, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, TV Paprika, Nickelodeon, AXN, Disney, Fox, NatGeo, NatGeo Wild) pedig a "Családi" tévécsomag előfizetőinek rendelkezésére bocsát a szolgáltató a megfelelő klienseken keresztül, streaming-alapú sugárzásban.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az idén májusban indított TV GO szolgáltatás egyik célja a Telekom szerint, hogy a tévénézés teljesen transzparenssé, eszközöktől függetlenné váljon. A cég ezért amellett, hogy külön weboldalon is elérhetővé tette a streaming adást, különféle okoseszközökhöz is fejlesztett klienseket, így a TV GO app ma iOS-t és Androidot futtató okostelefonokra és tabletekre, valamint emellett Samsung okostévékre érhető el. A szolgáltatás igénybe vétele (nem számítva az esetleges mobilnetes adatforgalmat) ingyenes, ám a hozzáféréshez feltétel, hogy az ügyfél Telekom tévéelőfizetéssel rendelkezzen.

A TV GO-ban a streamelt tévés tartalmak mellett a Telekom online tékájának teljes kínálata szerepel, valamint az Origo releváns hírei, cikkei (pl. filmkritikák) is megjelennek a platformon. Nem jelenik meg viszont minden tévéműsor, mivel a jogtulajdonosok bizonyos tartalmak esetében nem járultak hozzá a streaming sugárzáshoz, így jellemzően egyes, tévében sugárzott mozifilmek, netán sportesemények nem érhetők el a TV GO-n keresztül. A Telekomnak ugyanakkor erre a jelenségre nincs ráhatása, mivel a sugárzási jogok különböző platformokra történő biztosítása, megszerzése a tartalomtulajdonos és a csatorna közt kötött megállapodás feltétele.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról