Szerző: HIRDETÉS

2014. május 25. 14:44

Szerver üzemeltetés: bízza a DoclerNetre!

Új adatközponti szolgáltatásokkal lép piacra a DoclerNet, szerverbérlés, virtuális gép, tárhely és szoftverbérlet is elérhető a cégtől. A cég versenyképes áron ígér modern, utolsó generációs hardvereket, amelyek ráadásul teljesen az egyéni igényekhez igazíthatóak.

A DoclerNettől szolgáltatásként igénybe vehető teljes (fizikai) szerver és virtuális gép is, illetve bérelhető szoftver (SPLA konstrukcióban). A legolcsóbb bérelhető szerver nettó 18 ezer forint havonta, ezért négymagos, Haswell-generációs Xeont kapunk 8 gigabájt memóriával, garantált gigabites internetes kapcsolat mögött. A drágább csomagok több erősebb processzort, nagyobb memóriát és háttértárat tartalmaznak, a legnagyobb kiszerelés kétfoglalatos, összesen 12 magot használó rendszer.

A szolgáltatás különlegessége, hogy az alap konfigurációk tetszés szerint módosíthatóak, ez azonban nem növeli meg a várakozási időt. A DoclerNet jó hozzáféréssel bír a beszállítók raktárkészletéhez, így az egyéni kérésre összerakott szerverekre nem kell hetekig várni, akár 3 óra  alatt munkába állhat az új eszköz. A hardverbővítés nem csak induláskor lehetséges, később is kérhetünk több memóriát vagy nagyobb merevlemezt az eszközbe, így az skálázódni tud a növekvő igényekkel.

A bérelt gépek mellé kiegészítő szolgáltatásként a hoszting mellett rendszergazdai üzemeltetés is kérhető, ilyenkor nem csak a hardveres és hálózati problémákban tudnak segíteni a DoclerNet szakemberei, de a szoftverhez is nyújtanak azonnali, 24 órás támogatást.  A rendszergazdai üzemeltetést 2014. június 26-áig megrendelő ügyfelei részére, a DoclerNet ingyenesen biztosítja a NetLock domain ellenőrzött automata SSL tanúsítványát.

Amennyiben a számítási igény kisebb és teljes fizikai szerverre nincs szükség, bérelhető virtuális gép is, 1-4 virtuális maggal, 1-6 gigabájt dedikált memóriával. A virtuális szolgáltatásnál 100 Mbps internet sávszélesség áll rendelkezésre, ami terheléstől függetlenül elérhető.

Méretgazdaságos adatközpont

Ebben az iparágban a költséghatékony működésnek alapfeltétele a méretgazdaságosság, ahol az egyszeri és rosszul skálázódó működési költségek nagyon sok ügyfélre oszlanak el. A DoclerNet Hosting Kft. előnye, hogy a Docler valóban világszínvonalú adatközpontjából nyújtja a szolgáltatást, a magas kihasználtság és a modern berendezések miatt igen versenyképes áron. Az adatközpontot nem véletlenül tartja a szakma világszínvonalúnak. A DoclerNet szervertermében redundáns (forgótömeges és akkus) UPS, melegen tartott dízel generátor, szintén redundáns, biztonságosan túlméretezett hűtés található az ország legnagyobb teljesítménysűrűségével. A hálózati alrendszert Force10 és Cisco eszközök biztosítják szintén redundáns módon, ahogy a külső hálózati kapcsolat is hibatűrésre optimalizált.

Külső szolgáltatás igénybe vétele mindig egy bizalmi kérdés, a műszaki szempontokon kívül nagy hangsúlyt kap az emberi oldal, az ügyfelekkel való kapcsolattartás is. A DoclerNet ígérete szerint elkötelezett, tapasztalt csapat áll a szolgáltatás mögött, a felmerülő problémákkal 24 órában elérhető operátort lehet elérni, a hardverhibát pedig 60 percen belül elhárítja a szolgáltató. A gyorsaságra a fizikai szerverek hardveres konfigurálásánál is lehet számítani.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy az újonnan induló DoclerNet mögött a Docler cégcsoport tőkeereje a garancia arra, hogy stabil és megbízható szolgáltatást nyújt a jövőben.

[A DoclerNet megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról