:

Szerző: Bodnár Ádám

2013. augusztus 27. 14:11

A frankfurti tőzsdére megy a BTel

A Budapesti Értéktőzsde mellett mától Frankfurtban is lehet kereskedni a cég papírjaival. A cég további tőkét vonna be.

A Business Telecom Nyrt. (BTel) ma a frankfurti tőzsde parkettjére lépett. A társaság a Budapesti Értéktőzsdén továbbra is jelen lesz, a kettős listázás célja, hogy a szigorú németországi megfeleltetés alapján a társaság tőkepiaci tervei mellett a BTel-részvények likviditását és stabilitását is támogassa. Ebből az alkalomból a BTel bemutatkozik az egyik legrangosabb európai tőkepiaci szakmai eseményen, a Frankfurtban idén tizenegyedik alkalommal megrendezett SCC_ Small Cap Conference rendezvényen is.

Augusztus 27-től a kecskeméti székhelyű Business Telecom Nyrt. részvényeit a frankfurti tőzsdén is jegyzik. A tavaly májusban a Budapesti Értéktőzsde parkettjére lépő távközlési szolgáltató közgyűlése áprilisban hagyta jóvá a német tőkepiaci megjelenést abban a reményben, hogy a frankfurti tőzsdei listázás egyaránt támogatja a Magyarországon forgó, illetve a később bevezetésre kerülő a papírok likviditását és stabilitását.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

"A BTel eddig kilenc kötvénykibocsátást hajtott végre úgy, hogy a bevont forrásokat előkészített, gyors megtérülésű beruházásokba fektette, folyamatosan növelve a cég eredményességét és árbevételét" - mondta el Beier András, a Business Telecom befektetői kapcsolatokért felelős igazgatója. "Pontosan ezt a modellt követjük azzal, hogy lehetőséget teremtünk a nemzetközi tőkepiaci kilépésre. A BTel tőzsdeérettségét a mozgalmas és konzervatív német piacon bemutatni önmagában is komoly érték; forrásbevonási lehetőségként pedig logikus következő lépés és jó alap a növekedés sikeres folytatásához."

A BTel frankfurti tőzsdére lépése alkalmából a vállalat bemutatkozik a Németországban tőzsdén jegyzett kisvállalatok konferenciáján, Európa egyik legrangosabb független tőkepiaci szakmai eseményén, az SCC_ Small Cap Conference rendezvényen is, amelyre a héten kerül sor Németország pénzügyi központjában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.