Szerző: Koi Tamás

2013. április 25. 10:37

Hétvégén Veletech a Millenárison

A tavalyi rendezvényhez képest jelentősen megnövelt kiállítási területen idén is lesz Veletech, mely alig pár év alatt az ország legnagyobb kütyüexpójává nőtte ki magát.

A Mobilaréna és a Prohardver csapata idén is megtartja közös rendezvényét, a Veletechet, mely pár évvel ezelőtt Mobile Meeting néven indulva fokozatosan az ország legnagyobb kütyüexpójává, kiállításává vált. A mobiltelefónia és számítástechnika iránt érdeklődőket, korosztálytól függetlenül érdekes előadásokkal, kiállítói standokkal és versenyekkel váró szervezők idén a tavalyihoz képest jelentősen kibővült területen, a Millenáris "B" csarnokában rendezik az eseményt április 28-án, 10:00-tól 18:00-ig.

A rendezvény koncepciója idén is változatlan lesz, vagyis a látványos gyártói standok mellett (a kiállítók közt szerepel többek közt az Alcatel, a BlackBerry, a Cooler Master, a HTC, a Huawei, az LG, a Microsoft, a Mozilla, az MSI, a Samsung és a Sony) a gyártók nagyszabású termékbemutatókkal készülnek, lesz moddingverseny, IT-biztonsági workshop, valamint mobilos alkalmazásbemutató is. Akárcsak tavaly, úgy idén is várják a szervezők a senior korosztály tagjait, nekik az Inforum szervez előadásokat, helyszíni gyorstalpaló képzéseket.


Hangulatkép a Veletech 2012-ről

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A szervezők az idén negyvenéves mobiltelefónia tiszteletére egy külön retro kiállítással (Mobilmementók) is készülnek, ahol a régebbi korszakok nagyjait csodálhatják meg a látogatók. A magángyűjteményekből származó eszközöket személyesen a tulajdonosok mutatják be, a szerencsések pedig ki is próbálhatnak egy-egy kifogástalanul működő példányt. A régi mobilok mellett retro videojáték-konzolok és retro számítógépek is ki lesznek állítva a Veletechen.

A kiállítás összes programjára érvényes belépő 800 forintba kerül, 14 év alatt és 60 év felett a belépés ingyenes. A részletes program, valamint a kiállítók teljes listája megtalálható a Veletech weboldalán. Az esemény androidos alkalmazása elérhető a Google Play Store-ból.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról