Szerző: sammer

2000. március 16. 23:11

Star Trek: Armada kézikönyv

A BradyGames 300 oldalas ismertető könyvet ad ki a Activision:

A BradyGames 300 oldalas ismertető könyvet ad ki a Activision: Armada nevű valós-idejű stratégiai játékához. A kézikönyv részletes leírásokat ad a játékban jól használható stratégiai elemekről. A játék elejétől a végéig vezeti a játékost, minden küldetés leírása megtalálható benne, és az is, hogy mikor és milyen irányban érdemes fejleszteni a speciális fegyvereket. Tartalmazza a harci stratégiákat, mindenféle ellenség ellen külön-külön, és leírja az erőforrással való gazdálkodás helyes módját is.
A játékban négy különböző fajjal játszhatunk, méghozzá teljes 3D-ben a game motorjának köszönhetően. Hálózatban lehet játszani egymás ellen a szokásos módon, de lehetőség van arra is, hogy 6-an összefogva nyomjuk le a gépet. Űrcsatában akár 30 hajóval is harcolatunk egyszerre. Képek a játékból:


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról