:

Szerző: Koi Tamás

2012. május 4. 13:08

T-Home IPTV-re is megjött az archív tv

Teljes IPTV-platformjára kiterjeszti az Interaktív Sat TV tavaly év végi bevezetése óta elérhető "Archív TV" funkciót a Magyar Telekom.

A fejlesztések, valamint a televíziós csatornákkal kötött megállapodásnak köszönhetően immár a Magyar Telekom T-Home márkájának minden IP-alapú televíziós szolgáltatásán keresztül elérhetővé vált az "Archív TV" funkció, melynek segítségével a tévénézők olyan műsorokat nézhetnek vissza, melyet elmulasztottak megnézni vagy rögzíteni. A szolgáltatáson keresztül egyelőre hat tévécsatorna (ebből kettő a Magyar Telekom tulajdona) egyes műsorai érhetők el, korlátozott ideig.

A hat tévécsatorna, az m1, az RTL Klub, az ATV, a Hír TV, valamint az Ozone Network és Life Network bizonyos műsorai az eredeti sugárzástól számított 72 órán belül érhetők el, vagy egyszeri díjért (ez műsoronként 50 forint), vagy havi díjért (490 forint) cserébe. A műsorok a kölcsönzési időpontot követő hat órán belül korlátlan alkalommal megnézhetők. A szolgáltatás igénybe vételéhez nem szükséges merevlemezzel ellátott beltéri egységgel rendelkeznie az ügyfélnek - ez utóbbi tetszőleges tévéműsor, az előfizető igényei alapján történő, programozott, vagy azonnali rögzítésére használható.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nem a T-Home IPTV szolgáltatása ugyanakkor az egyetlen, mely hasonló funkciót kínál: a UPC a Live szolgáltatás videotárának keretén belül régóta kínál utólag megnézhető tartalmat. A társaság csatornalefedettsége azonban eltérő, így a UPC-nél az m1 mellett a TV2, az AXN, a National Geographic Channel, a Muzsika TV, a Minimax valamint a Da Vinci Learning egyes műsorai érhetők el az eredeti sugárzási időponthoz képest későbbi időpontban.

A Magyar Telekom IPTV-szolgáltatása 2006. óta érhető el hazánkban, a rendelkezésre álló funkciók köre, valamint az előfizetői szám az eleinte kissé nehézkes bevezetést követően folyamatosan bővült. Ma már a csatornatartalmak mellett több alkalmazás is elérhető a platformon, az IPTV ügyfelek száma pedig nemrég meghaladta a 250 ezret. A cég a HWSW információi szerint az idei nyári olimpiára újabb interaktív funkciók bevezetésével készül.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.