Szerző: Koi Tamás

2011. április 27. 14:04

Fiataloknak szánt díjcsomagok, kisebb buktatókkal

Hasonló tartalmú, azonos célcsoportnak szánt tarifacsomagokkal állt elő április során a T-Mobile, illetve a Telenor Magyarország fiatalokat célzó márkája, a djuice.

A felsőoktatásban tanuló hallgatók számára próbál az eddigiekhez képest versenyképesebb ajánlattal szolgálni a T-Mobile és a Telenor - a két cég áprilisban két, sok szempontból egyforma díjcsomagot illesztett be portfóliójába, a T-Mobile Like és a djuice Intercampus alacsony percdíjakat ígérnek kis havidíj mellett, ugyanakkor mindkét tarifa tartalmaz olyan elemeket, ami hamar lehűtheti a fiatalok kezdeti lelkesedését.

Mind a djuice intercampus, mind a T-Mobile Like csomag ára száz százalékban lebeszélhető, de csak a hálózaton belül folytatott hívások esetén, vagyis ha az előfizető például vezetékes irányba telefonál, a havi költsége is növekszik (a djuice Intercampus tarifacsomag havi díja egyébkén 1000 forint, a T-Mobile Like-é pedig 1500). A djuice-csomag jelentős csoportkedvezményt is tartalmaz, így a magyarországi egyetemek és főiskolák azon hallgatói, akik ezt a tarifát választják, nulla forintos percdíjjal beszélhetnek egymással.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A djuice Intercampus 0, 10 és 15 forintos percdíjai (csoporton, vagy hálózaton belül és hálózaton kívül) mellett ugyanakkor minden esetben számolni kell további 10 forint kapcsolási díjjal, ráadásul ez nem írható jóvá a havi díjból úgy, mint a percdíjak. Ehhez képest a T-Mobile Like csomag 15 és 25 forintos percdíjai első olvasatra kedvezőtlenebbnek tűnhetnek, de a magenta szolgáltató nem kér kapcsolási díjat. Az 1500 forintos havidíj itt is tartalmaz egy szűkebb csoportra vonatkozó kedvezményt, amivel a csoport tagjai nulla forintos percdíjért hívhatók, de ezek csak T-Mobile-os számok lehetnek, és legfeljebb havi száz óra erejéig él a kedvezmény.

A T-Mobile Like a valamivel magasabb havi díjért cserébe mobilnetet is biztosít az ügyfeleknek, 50 megabájt adatforgalmi korláttal - a djuice Intercampushoz mobilnet-csomag csak opciósan vehető igénybe, minimum 500 forintos havidíj fejében. A két díjcsomag további közös jellemzője, hogy csak új előfizetéssel igényelhetők, vagyis a fiatalok meglévő tarifáikat nem válthatják át a T-Mobile Like vagy a djuice Intercampus konstrukciókra. Szintén közös az a feltétel, hogy csak felsőoktatásban résztvevők (diákigazolvánnyal igazolva) igényelhetik a csomagokat, a djuice Intercampusnál az életkor-határ 26 év.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról