Szerző: Koi Tamás

2011. március 9. 15:16

A djuice-nál is lehet telefont venni részletre

A djuice-ügyfelek március elsejétől részletre is vásárolhatnak bizonyos mobiltelefonokat előfizetésük mellé - a Telenor ezzel újabb lépést igyekszik tenni annak érdekében, hogy a fiataloknak szóló, tavaly újramárkázott szolgáltatást népszerűbbé tegye.

A korábbinál bővebb készülékkínálatból válogathatnak, emellett több üzletben, és immár részletfizetéssel is elérhetik a mobilok túlnyomó részét a meglévő és új djuice-előfizetők. A Telenor Magyarország kifejezetten fiatalokat célzó mobilmárkája ezzel lényegében az anyacég stratégiáját veszi át - a norvég tulajdonú operátor éppen egy hónappal korábban, február elsején tette lehetővé ügyfelei számára a kezdőrészlet befizetése utáni törlesztési lehetőséget telefon vásárlása esetén.

Alacsonyabb a küszöb

A djuice szolgáltatásportfólióban elérhető részletfizetés - akárcsak az anyacég konstrukciójánál - kamat- és kezelési költségek megfizetése nélkül igényelhető, vagyis nem hitelezésről van szó, az előfizetők pontosan annyit fizetnek a kiszemelt készülékért cserébe, mintha egy összegben vették volna meg a mobilt. Részletfizetés minden olyan készülékre kérhető, melynek fogyasztói ára tízezer forint felett van.

A Telenor saját, és djuice márkájának égisze alatt kínált részletfizetési megoldásai közt ugyanakkor van néhány lényeges különbség. Fontos, hogy míg a kék szolgáltatónál a mobilok minimum 25 százalékos kezdőrészlettel vihetők el, addig bizonyos feltételek mellett a djuice-kínálat darabjait már 15 százalékos induló összeg kifizetése után is haza lehet vinni, feltéve, hogy az ügyfél két fényképes igazolványt, és egy három hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatot, vagy közüzemi számlát bemutat a vásárláskor.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A részletfizetés bármely havi díjas díjcsomag mellé vásárolt telefonra kérhető, ugyanakkor a vásárláskor két év hűségszerződést kell kötni, tarifamegtartással. A Telenornál részletfizetés egyébként csak úgynevezett felső kategóriás előfizetés megkötése esetén kérhető, vagyis legkevesebb 5220 forintos havidíj fizetését kell vállalnia a kék szolgálgató ügyfelének - szintén két évig.

Nagyimobilt is vehetnek a fiatalok

A kibővített készülékportfóliónak köszönhetően djuice-előfizetéssel nagyjából harmincféle készüléket vásárolhatnak meg a 26 év alatti előfizetők, köztük több androidos és Windows Phone 7-re épülő felső kategóriás okostelefonnal (pl. HTC Desire/HD, LG Optimus 7, Samsung Galaxy S). Bár a 9990 forintos fogyasztói ár miatt részletfizetéssel pont nem lehet megvásárolni, mindenesetre érdekesség, hogy a kínálatban szerepel a kifejezetten az idősebb korosztálynak készített, nagy gombokkal és hangos csengetési üzemmóddal kecsegtető Emporia Talk is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról