Szerző: HWSW

2011. február 23. 00:00

HWSW Ethical Hacking játék - értékes nyereményekkel

Megújult a világszerte népszerű Ethical Hacking képzés. Magyarország egyike azon kevés országoknak, amelyek elsők között tarthatják az új képzést. A világpremier alkalmából az Ethical Hacking oktatóközpontok, úgymint a NetAcademia, a Számalk és az IQSOFT, valamint a HWSW közös játékot hirdet.

A játék keretében február 23. és március 11. között munkanapokon egy-egy, összesen tehát 12 kérdést teszünk fel Ethical Hacking témában. A kérdések megválaszolását egy háromrészes gyakorlati előadássorozat segíti (részletek az új Ethical Hacking képzésből), amit az előre meghirdetett időpontokban élőben (online), vagy akár utólag, felvételről itt a HWSW-n is meg lehet tekinteni.

 

Az első előadás

A videóban bemutatott SQL Injection kódok itt találhatók.

 

A második előadás

A videóban bemutatott kódok itt találhatók.

 

A harmadik előadás

A videóban bemutatott kódok itt találhatók.

 

Játékszabályzat

  • A játék keretében február 23. és március 10. között munkanapokon egy-egy, összesen tehát 12 kérdést teszünk fel Ethical Hacking témában. A kérések minden munkanap a délelőtt folyamán kerülnek ki, melyekre a játékos a játék ideje alatt bármikor, visszamenőlegesen is válaszolhat. A játék március 11-én, pénteken délben ér véget.
  • A sorsoláson minden olyan játékos részt vehet, aki legalább 10 jó választ adott. Sorsolás és eredményhirdetés március 11-én, péntek délután lesz, a nyertest emailben értesítjük.
  • A játékban való részvételhez érvényes HWSW-s felhasználónévvel kell rendelkezned (regisztrálni itt lehet).
  • A leadott szavazatokat utólag módosítani nem lehet.
  • Tilos a játékban több felhasználónévvel résztvenni, illetve a válaszokat a HWSW oldalain kommentben vagy fórumban publikálni vagy bármilyen formában másokat félrevezetni. A szabályok megszegése azonnali kizárást eredményez.

 

Eredményhirdetés

A verseny kérdései és a helyes válaszok itt találhatók.

 

Nyertesek:

Fődíj:

 

 

További nyeremények:

 

  • Részvétel a (MacWin) Mac OS X 10.6 integrálása Windows rendszerekkel képzésen, az IQSOFT felajánlásában. Nyertes: bcsanad
  • 3 belépő a tavaszi Ethical Hacking konferenciára (május 12.), a NetAcademia felajánlásában. Nyertesek: kismedve_hu, 4Lancelot, hunger
  • 2 belépő a Hacktivity-re, Kelet-Közép Európa legnagyobb hackerkonferenciája (szeptember 17-18.). Nyertesek: androom, cyricjumala
  • 10 db Ethial Hacking póló, a Számalk felajánlásában. Nyertesek: Levente, steve_p, lfinta, lfarkastl, Gelak, dumi, Isi, winya, haa, pezia

 

Meglepetés:

  • Részvétel a Mini-CEH képzésen, a NetAcademia felajánlásában. Nyertesek: csuhi, kolfer, rfks

 

Mini-CEH képzés:

A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny lezárultával a NetAcademia egy speciális képzést hirdetett meg, melyen csak azok vehetnek részt, aki részt vettek a játékunkban. Az egynapos Mini-CEH képzés részleteket tartalmaz a hivatalos Certified Ethical Hacking képzésből.

[kerdoiv]2[/kerdoiv]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról