Szerző: Koi Tamás

2011. február 10. 12:05

Ontja magából az áramot és a gázt a T-Home

A vártnál nagyobb ütemben bővül a T-Home közüzemi szolgáltatásaira előfizető ügyfelek köre, a cég fokozatosan bővíti szolgáltatási területeit. Február 1-től viszont kénytelen volt az áram árát emelni, az egyetemes szolgáltatókkal együtt.

A Magyar Telekom múlt hét végén jelentette be, hogy újabb településeken és budapesti kerületekben kínál lakossági ügyfeleinek áram- és gázszolgáltatást, az ellátott települések száma 14-re, a kerületek száma pedig háromra nőtt. A hálózatba újonnan bekapcsolt városok közt van Békéscsaba, Eger, Kecskemét és Tiszaújváros, valamint mostantól a budapesti II. kerületben élő T-Home ügyfelek is igénybe vehetik a gáz- és energiaszolgáltatást.

Február 4-től az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó megújult kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekre szerződhetnek. Az elérhető maximális kedvezmény mértéke nem változik: az egyetemes árhoz viszonyítva az áramdíjból – amely a mennyiségarányos rendszerhasználati díjat is magában foglalja – 5, a gázdíjból pedig 8 százalék, amely a Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők számára elérhető, az igénybevételi feltételek teljesülése esetén.

A kedvezményekért cserébe több T-Home ügyfél vállalta, hogy egyetemes szolgáltatójától átszerződik a T-Home-hoz, igaz, a vállalat üzleti titokra hivatkozva nem árulja el, hogy hány közüzemi szolgáltatásra előfizető ügyfele van. A cég kommunikációs osztályán lapunk megkeresésére annyit árultak el, hogy az ügyfélbázis mérete jelenleg az eredetileg ilyenkorra tervezett létszám háromszorosát közelíti.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A telekommunikációs nagyvállalat tavaly május elején jelentette be, hogy teljesen új vizekre evezve május 17-től lakossági ügyfeleinek egy szűk köre számára elérhetővé teszi a kedvezményes áram- és földgázvásárlási konstrukcióit több, úgynevezett elosztói engedélyessel kötött együttműködése alapján. A kezdeti szolgáltatáslefedettségi területet először tavaly augusztus elején bővítették, az akkori tájékoztatás szerint az ügyfélszám elérte a tízezret.

A T-Home február 1-től első ízben volt kénytelen növelni a lakossági áramdíjat, miután a kabinet megemelte az úgynevezett piaci alapú villamosenergia-beszerzés 2011-es országos összehasonlító árát. A gázkereskedelmi piacon ezzel együtt újdonság, hogy a Magyar Telekom a lakossági szolgáltatási terület bővítése mellett a jövőben a gázártámogatást igénybe vevő előfizetőket is kiszolgálja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról