:

Szerző: HIRDETÉS

2011. január 13. 20:18

Az Invitel keresi az innovatív vállalkozásokat

Megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel lehet pályázni az InnoMax Díjra január 31-ig.

Az Invitel már második alkalommal szervezi meg az innovatív kis- és középvállalkozások versenyét, amelyre megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel lehet nevezni. A verseny tétje nemcsak a dicsőség: az 5-19 fős cégek 300.000 forint; a 20-69 fős cégek 500.000 forint; a 70-250 fős cégek 1.000.000 forint értékű díjat nyerhetnek.

Az Invitel azokat a vállalkozó szellemű kis- és középvállalatokat keresi, akik az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását használva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá, gyorsabbá, vagy jövedelmezőbbé cégüket. Az InnoMax nekik és róluk szól, őket támogatja.

Minden egyedi ötlet esélyes

A tavalyi nyertesek között vannak olyan cégek, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. A Hedz Magyarország Kft. elektronikus jegyekkel, e-ticket rendszerekkel pályázott, de a 3D-s monitorokat fejlesztő iPont-Consulting Kft. is nyert. Az Opten Informatikai Kft. pedig speciális cég-adatbáziskezelő rendszerével érdemelte ki az elismerést. Az InnoMax pályázat azonban nemcsak az informatikai piac innovátorairól szól, a Medicover Zrt. a gyógyítást segítő, az orvos-beteg kommunikációt hatékonyabbá tevő rendszer fejlesztésével nyert különdíjat. Nemcsak szolgáltatás-, vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg, az üzleti innováció! Így például termelési, logisztikai, vagy akár HR területről is érdemes nevezni.

Gyors és egyszerű jelentkezés

A jelentkezés rendkívül egyszerű a www.invitel.hu/innomax oldalon található rövid űrlap segítségével. Pályázni 2010. december 1. és 2011. január 31. között lehet, a nyertesek kiválasztására 2011 februárjában, az ünnepélyes díjátadóra pedig 2011 márciusában kerül sor.

[Az Invitel megbízásából készített anyag]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.