Szerző: Bodnár Ádám

2011. január 12. 09:35

Veres Zsolt lett az IBM Magyarország vezérigazgatója

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait 2011. február 1-től Veres Zsolt látja el. A vezető az Oracle Magyarország technológiai üzletágának igazgatói posztjáról érkezik.

A Nagy Kék korábbi vezetője, Paál Péter tavaly nyáron hagyta el az IBM-et, hogy a HP-hez igazoljon át. Utódának megtalálásáig Pongrácz Ferenc kelet-közép európai outsourcing pénzügyi igazgató irányította a céget.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Veres Zsolt több hazai informatikai cégnél látott el magyarországi és regionális vezetői feladatokat egyaránt. Pályáját az IBM-nél kezdte, ahol 12 évet töltött helyi és regionális értékesítési vezetői posztokon. Ezt követően az SAP-nál folytatta pályafutását, Vahl Tamás távozása után egy ideig megbízottként vezette is a céget, majd egy rövid időre az SAP által felvásárolt Business Objects kis- és középvállalkozásokért felelős regionális értékesítési igazgatója lett. 2008 őszén Veres Zsolt az Oracle kötelékébe igazolt a technológiai üzletág vezetőjeként.

A 44 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki és a Budapesti Gazdasági Főiskola közgazdasági diplomájával rendelkezik, MBA fokozatát a milánói Bocconi Egyetemen szerezte.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról