Szerző: Koi Tamás

2009. október 1. 16:55

Nincs többé T-Kábel

Tegnap végleg megszűnt a T-Kábel, Magyarország egyik legnagyobb kábeltévé- és internetszolgáltatója. A cég a Magyar Telekom Csoport integrációs törekvései révén olvadt be az anyavállalatba.

A Magyar Telekom Csoport igazgatósága május végén tett javaslatot a cég száz százalékos tulajdonában álló T-Kábel, illetve annak leányvállalata, a Dél-Vonal Kft. beolvasztására.  Az összeolvadás a társaság korábbi közleménye szerint erősíti a társaság versenyképességét, valamint hatékonyabbá teszi annak működését - az ebből származó megtakarítás éves szinten elérheti az egymilliárd forintot.

A fúziót június végén hagyta jóvá a Magyar Telekom rendkívüli közgyűlése, miután a részvényesek elfogadták a független könyvvizsgáló nyilatkozatát az átalakulással érintett társaságok vagyonmérleg- és vagyonleltár-tervezeteiről, a jogutód társaság vagyonmérleg- és vagyonleltár-tervezetéről, az egyesülési szerződés tervezetéről és a vezető tisztségviselők írásbeli beszámolójáról.

A Magyar Telekom a fúzió után is teljesíti a T-Kábel és a Dél-Vonal előírt kötelezettségeit és vállalásait, így szolgáltatásait T-Home márkanéven továbbra is zavartalanul, változatlan formában és megszakítás nélkül nyújtja ügyfeleinek. Az érvényes szerződésekben foglalt kötelezettségeket automatikusan a jogutód Magyar Telekom vállalja át és teljesíti az egyesülés hatályba lépésének napjától. Az integrációval kapcsolatosan az érintett ügyfeleinket közvetlenül, részletesen tájékoztatja a szolgáltató.

A Magyar Telekom Csoport kábeltelevíziós- és internetszolgáltatásait már 2008 szeptemberétől T-Home márkanév alatt kínálja az ügyfeleknek, így az egyesülés kapcsán a lakossági ügyfeleknek gyakorlatilag semmiféle változásra nem kell számítaniuk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.