Szerző: Koi Tamás

2009. szeptember 28. 16:26

Játékshow-n debütál hazánkban a Windows 7

Idén nagyszabású családi rendezvénnyé kíván válni a korábban elsősorban a Samsung nevéhez kötődött játékolimpia, a World Cyber Games, melyet ezúttal a Budapest Game Show 2009 rendezvénnyel és a Windows 7 operációs rendszer hazai debütálásával összevontan tartanak meg.

A Microsoft egyenesen az évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényének nevezi az október 31-i eseményt, melynek ezúttal igazán impozáns helyszín, a Papp László Sportaréna ad otthont. A játékiparban aktív szerepet vállaló cég saját játékplatformjának népszerűsítése mellett a Windows 7 operációs rendszer hazai premierjét is megünnepli.

A program része lesz éppen ezért Drajkó Lászlónak, a Microsoft Magyarország első emberének előadása, melyet a cég szakemberei által levezényelt, a Windows 7 újdonságait és főbb funkcióit bemutató prezentációk követnek majd. A rendezvényen az új operációs rendszernek szentelt, egyedi építésű \"modder\" PC-k kiállítását is megtekinthetik a látogatók, illetve lesz Windows 7 kalandpark is, ahol a résztvevők próbára tehetik fizikumukat.

A rendezvény a Windows 7 bemutató mellett teret ad az idén harmadszor jelentkező Budapest Game Show 2009-nek, ahol a résztvevők kipróbálhatják a legújabb számítógépes és konzolos játékokat, valamint összemérhetik tudásukat másokkal. Itt bonyolítják le a World Cyber Games 2009 hazai döntőjét is, melyre október 10-től lehet nevezni.

Az október végi rendezvény mindemellett helyet ad majd a Mod-Tech Hall modderversenynek és a World Cyber Games tradicionális \"kísérőprogramjának\", a World Cyber Girls szépségversenynek, melynek résztvevőire az interneten is lehet szavazni. A rendezvény október 31-én reggel 9 órától 18 óráig látogatható, a belépés ingyenes lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról