Szerző: Koi Tamás

2009. szeptember 18. 12:23

Tripleplay-szolgáltató lett az Interware

Három másik alternatív szolgáltató után az Interware is bevezette portfóliójába az internetalapú tévészolgáltatást, azaz az IPTV-t. A cég az új szolgáltatással egy időben módosította ADSL-portfólióját, valamint új, tévészolgáltatást, internetet és telefonszolgáltatást is magába integráló csomagokkal lépett piacra.

Az Interware a Magyar Telekom nyáron bevezetett nagykereskedelmi IPTV-csomagját értékesíti tovább új és régi előfizetőinek, a szolgáltatás tehát alapjaiban nem tér el lényegesen a Nord Telekom, az Enternet, a Datanet és a T-Home IPTV-jétől. A rendszer alapját itt is az ADSL-kapcsolat adja, a technikai eszközök is egyeznek, csupán a vevőegység menüje tér el egymástól, illetve a csatornakínálat.

Az IPTV-szolgáltatás általánosságban olyan kényelmi extrákat kínál az előfizetőknek, melyek feleslegessé tehetik a papíralapú műsorújságokat, illetve adott esetben a videomagnót vagy a DVD-felvevőt is nélkülözhetővé teszik. Az ügyfélhez kihelyezett beltéri egység rögzíti az élő adást a merevlemezére, a műsor megállítható, visszatekerhető, és - akár programozottan - rögzíthető is. Az elektronikus műsorújság a legtöbb csatornánál részletes információkkal szolgál a műsorok tartalmáról és a stábról, a fontosabb adatokat kereshető rendszerbe szervezi a felület.

Az Interware három IPTV-díjcsomagot kínál ügyfelei számára: a 24 csatornát tartalmazó Start 2500, a 48 csatornás Family 3625, a 62 csatornát kínáló Total csomag pedig 4938 forintos havidíj ellenében igényelhető, meglévő ADSL-előfizetés mellé. A szolgáltató kilenc tematikus csomagot kínál a három díjcsomag mellé, illetve már induláskor elérhető az online videotéka, melyből több száz, különböző műfajú film kölcsönözhető, 24 órára átlagosan 500 forintért.

A szolgáltató az IPTV-csomagok mellett bevezette kínálatába az 5, 10 és 15 Mbps sávszélességű új ADSL-konstrukciókat, emellett meghagyta a régi, 1 és 2 megabites alapszolgáltatásokat. Újdonság, hogy az Interware mostantól egyben, kedvezményes áron kínál IPTV, internet és telefonszolgáltatást, ezzel az alternatív távközlési cég belépett a triple play szolgáltatók táborába.

\"Az Interware az IPTV szolgáltatás bevezetésével újabb lépést tett stratégiájának megvalósítása érdekében. Célunk, hogy ügyfeleinknek valamennyi elérhető technológián hasznos és versenyképes árú szolgáltatásokat nyújtsunk. Ezzel a megoldással az Interware ügyfelei minden piaci szempontból fontos szolgáltatáshoz cégünktől jutnak hozzá\" - mondta el az új csomagok bejelentése kapcsán Sátor Csaba, az Interware vezérigazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról