Szerző: Bodnár Ádám

2009. augusztus 4. 09:15

Letölthető iPhone-ra az iGo My Way

Júniusban elkészült, de csak most került be az Apple App Store-ba a Nav N Go által fejlesztett iGO My Way navigációs szoftver, amelynek futtatásához iPhone OS 3.0 szükséges.

Az alkalmazások egyben a térképeket is tartalmazzák, amelyek 2010 decemberig ingyenesen frissíthetők. A vállalat negyedéves rendszerességgel ígéri az update-eket, amelyek nem csak a térképeket, hanem magát az alkalmazást is érintik, az App Store-ban olvasható leírás szerint a szoftvert is folyamatosan csinosítják és újabb képességekkel ruházzák fel.

Az iGo My Way három változatban kapható, Nyugat-Európa terképpel 89 dollárba kerül, a teljes Európát magában foglaló verzió ára 119 dollár, az észak-amerikai térképeket tartalmazó változatért pedig 79 dollárt kérnek. A programok mérete 1 gigabájt közeli, illetve a teljes Európa-térképet tartalmazó változat esetén 1,4 gigabájt, ezért mindenképp ajánlott az iTunes-on keresztül megvásárolni és letölteni.

\"\" \"\"

Az Apple a június közepén bejelentett iPhone OS 3.0-val tette lehetővé a \"turn by turn\" navigáció használatát. Az iGót az App Store-ban már megelőzték hasonló navigációs szoftverek, de a hazai felhasználók között alighanem az iGo aratja majd a legnagyobb sikert. Az Apple mobiljához készült navigációs szoftver nem a cég zászlóshajójaként funkcionáló iGO 8.3 adaptációja, hanem az annál jóval egyszerűbb, laikus felhasználók számára is könnyen értelmezhető iGO Amigo alapjaira épül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról