Szerző: HIRDETÉS

2009. július 6. 01:40

Megszorítások helyett: virtuális IT megoldások

A hazai vállalatok a T-Systems bérelhető infokommunikációs megoldásai révén hosztolt e-mail, online csoportmunka és telekonferencia szolgáltatáshoz, illetve szerverbérlethez juthatnak, beruházás nélkül.

A recesszió felgyorsította a változásokat az IT világban. A Gartner kutatócég elemzése szerint az elmúlt 10 év legjelentősebb átalakulásán megy keresztül az iparág. A vállalati oldalról a legfontosabb elvárás az lesz, hogy csak azért az infokommunikációs megoldásért fizessenek, amit használnak is. Versenyelőnybe kerülnek azok a szolgáltatók, amelyek rugalmas informatikai környezetet biztosítanak, illetve gyorsan, és költséghatékonyan tudják változtatni a szükséges kapacitásokat. A T-Systems erre a kihívásra válaszul vezeti be 2009. júliusától a négy részből álló Virtualoso termékcsaládját vállalati partnerei részére, amely Microsoft alkalmazásokat, a Cisco WebEx elnevezésű webes csoportmunka megoldását, virtuális szerverszolgáltatást és jogtiszta szoftvereket biztosít az ügyfeleknek, akik használat arányosan fizetnek az igénybe vett szolgáltatásokért.

\

A Virtualoso eMail segítségével a vállalkozások a Microsoft Exchange funkciók előnyeit élvezhetik és a céges kommunikációt tehetik hatékonnyá a profi levelezőrendszerrel, a naptár funkcióval és a címjegyzékkel, amelyeket a munkatársak egymás között is megoszthatják, számítógépen és mobiltelefonon egyaránt elérhetnek.

A Virtualoso Meeting révén telefonkonferencia és közös online munka valósítható meg. A felhasználók számítógépeiken keresztül virtuális tárgyalót hozhatnak létre, és egyidejűleg dolgozhatnak  ugyanabban a dokumentumban, folyamatos telefonos kapcsolat mellett. A

Virtualoso WorkPlace egy közös dokumentumok tárolására és megosztására alkalmas online felületet biztosít az ügyfeleknek.

A Virtualoso Server igénylésével a vállalkozásoknak nem szükséges saját szervert magas költséggel és kockázattal fenntartaniuk. A távolról üzemeltethető, virtuális szerver ugyanis kiemelkedő biztonságot, az adatok korszerű tárolását és leállásmentes működést garantál. Ráadásul a szerver kapacitás folyamatosan bővíthető is.

A Virtualoso alkalmazások mindegyike egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, így kezelésükhöz alapvető informatikai jártasság is elegendő. A problémamentes üzemeltetésről pedig a T-Systems ügyfélszolgálata gondoskodik, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

A Virtualoso termékcsaládról bővebb információ a www.t-systems.hu oldalon érhető el.

[A T-Systems megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról