Szerző: Bodnár Ádám

2009. április 28. 11:43

Új tulajdonosi és szerkezeti felépítéssel próbálja javítani nyereségességét a rEVOLUTION

A kisvállalati termékek jelentős forgalombővülése ellensúlyozni tudta a NAV-eladások visszaesését, így összességében a 2007-es félmilliárd forinthoz közeli bevételt ért el tavaly is a rEVOLUTION, amihez a nyereség drámai csökkenése társult. 2009-ben változatlan forgalom mellett a profitabilitás növekedését várja a cég.

[HWSW] A kisvállalati termékek jelentős forgalombővülése ellensúlyozni tudta a NAV-eladások visszaesését, így összességében a 2007-es félmilliárd forinthoz közeli bevételt ért el tavaly is a rEVOLUTION, amihez a nyereség drámai csökkenése társult. 2009-ben változatlan forgalom mellett a profitabilitás növekedését várja a cég.

Új tulajdonosi és szerkezeti struktúrával készül 2009-re a rEVOLUTION, amelyből nemrégiben kivált Bódog Norbert ügyvezető és társtulajdonos. Az ügyviteli szoftvereket és Microsoft NAV-alapú vállalatirányítási megoldásokat fejlesztő és értékesítő cég idei legfontosabb célja a nyereségtermelő képesség növelése, ennek érdekében a szervezeti struktúráját a termékekhez igazította -- mondta el Kustos Ferec, az új ügyvezető. A vállalat emellett nagy reményeket fűz ahhoz az új módszertanhoz, amely a nagyobb projektek idejének és költségének jobb becsülhetőségét célozza.

Bódog Norbert kiválása után új tulajdonos is megjelent a rEVOLUTION-ben, Tóth Béla, aki az Andoc folyamat- és dokumentumkezelési megoldást fejlesztő Care-All Kft. tulajdonosa is egyben. Juhász Zsolt, a rEVOLUTION üzletfejlesztési vezetője szerint az Andoc kitűnően integrálható a NAV-alapú vállalatirányítási szoftverekkel, egy ilyen megoldással pedig akár nagyvállalatokat, állami kézben levő cégeket is sikeresen a vevői közé csábíthat a rEVOLUTION.

A legkisebb vállalatoknak szánt irodai szoftver forgalma közel 60 százalékkal nőtt tavaly, a kisvállalati ügyviteli termék, az Iroda++ eladásai 10 százalékkal bővültek, a forgalom derekát adó NAV-alapú vállalatirányítási megoldások bevétele azonban 20 százalékkal zuhant. 2009-ben mindhárom termékvonalon nagyjából változatlan forgalmat vár a rEVOLUTION, a meghozott költségcsökkentési lépések nyomán azonban az adózás előtti eredmény a tavalyi 1,3 millió forintról 20 millió forint környékére emelkedhet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról