Szerző: Bodnár Ádám

2009. február 24. 15:44

Harmadával nőtt az XAPT forgalma, a cég ismét a legeredményesebb Dynamics-partner

Az előzetes adatok szerint az XAPT tavalyi bevétele 34 százalékos

[HWSW] Az előzetes adatok szerint az XAPT tavalyi bevétele 34 százalékos növekedéssel meghaladta a 3 milliárd forintot. A cég hetedik alkalommal lett Magyarországon a legeredményesebb Microsoft Dynamics AX és másodszor a legeredményesebb NAV partner, és ezzel összességében a legeredményesebb Business Solutions partner.

Az XAPT 2000 óta a Microsoft Magyarország Dynamics AX partnere, a Dynamics NAV értékesítését 2006-ban kezdte. A hazai partnerek közül az XAPT-nak van a legtöbb AX- és NAV-ügyfele, számuk meghaladja a 200-at, a felhasználók száma több mint 7 ezer. "Ügyfeleink számára komoly értéket jelent Magyarországon egyedülálló bevezetési tapasztalatunk, rendszerismeretünk és iparági megoldásaink" -- mondta dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT vezetője. "Azért tudunk minden ügyfelünknek az ő igényeit figyelembe vevő megoldásokat biztosítani, mert kellő tapasztalattal, és iparági tudással kezdünk a feladatba, s ez egyszersmind hatékonyabb bevezetést, nagyobb biztonságot és kedvezőbb árat is lehetővé tesz."

"A Microsoft partnerein keresztül forgalmazza a vállalatirányítási megoldásait, és az XAPT-nak kiemelkedő szerepe van abban, hogy a Microsoft megoldásai vezető piaci szerephez jutottak" -- mondta Drajkó László, Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. "2008-ban az XAPT generálta a legnagyobb árbevételt a Microsoft Dynamics AX és NAV megoldások területén egyaránt."

Az XAPT árbevételének több mint 40 százaléka exportból származott tavaly, a vállalat saját tulajdonú leányvállalatokat működtet Romániában, az USA-ban és Kanadában, és jelen van Kelet-Közép Európa több országában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról