:

Szerző: Bányai György

2009. február 10. 10:37

A Samsung új zenetelefonjához a Bang & Olufsen adja a hangzást

A babforma helyett inkább a Bang & Olufsen hangrendszer viheti sikerre a Samsung új telefonját. A gépház 2,8 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, HSDPA-adaptert és GPS-vevőegységet is magába zár.

[HWSW] A babforma helyett inkább a Bang & Olufsen hangrendszer viheti sikerre a Samsung új telefonját. A gépház 2,8 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, HSDPA-adaptert és GPS-vevőegységet is magába zár.

A Samsung M7600 leginkább a zenehallgatás szolgálatába áll, a telefonba épített ICEpower erősítő a Bang & Olufsen munkája, így biztosak lehetünk abban, hogy a dalok jó minőségben fognak szólni. A zenehallgatás mellé különleges alkalmazás is jár, az érintőkijelzőn megjelenő DJ-lemezjátszó segítségével -- melynek forgatásával akár felvétel köben is beszúrhatjuk a hangeffekteket -- lemezlovasként is kipróbálhatjuk majd magunkat.

A Samsung M7600 érintésérzékeny, AMOLED kijelzője 2,8 hüvelykes, hátoldali fényképezőgépe -- melyről nem tudható még, hogy autofókuszos-e az élességállítása -- pedig 3 megapixeles képek készítését teszi lehetővé. A mobiltelefon rendelkezik GPS-vevővel is, a világháló pedig HSDPA-kapcsolaton keresztül is elérhető.

Samsung M7600

A Bluetooth rádióval is felszerelt M7600-nak a filmlejátszás során sem kell szégyenkeznie, DivX- és XviD-állományok sem okoznak majd neki fejtörést. A készülék nem készül el a hat nap múlva nyitó Mobile World Congress szakkiállításra, rá csak jóval később, májustól számíthatunk. A Samsung M7600 árával kapcsolatban nincsenek még konkrétumok, de biztosak lehetünk benne, hogy a Bang & Olufsen nevet meg kell fizetni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.