Szerző: zimi

2008. december 23. 12:59

A Zebra Technologies bemutatta a világ első mobil termáltrenszferes RFID-nyomtatóját

Az újonnan bemutatott Zebra termáltranszferes nyomtatók kültéri használatra is alkalmasak, az RP4T pedig RFID-kompatibilis is. Az RP4T így teljessé teszi a Zebra RFID-nyomtatók palettáját, mivel a gyártó mostantól az eddigi asztali készülékek mellé hordozható változatot is kínál.

[HWSW] Az újonnan bemutatott Zebra termáltranszferes nyomtatók kültéri használatra is alkalmasak, az RP4T pedig RFID-kompatibilis is. Az RP4T így teljessé teszi a Zebra RFID-nyomtatók palettáját, mivel a gyártó mostantól az eddigi asztali készülékek mellé hordozható változatot is kínál.

Nem csak a nyomtatók alkalmasak mobil használatra, de a szokásosnál strapabíróbb nyomtatványok is készíthetők velük. A Zebra termáltranszferes P4T és RP4T nyomtatói lehetővé teszik keményebb alapanyagú vonalkódok és nyugták készítését, melyek ennek köszönhetően hosszabb élettartammal rendelkeznek. A merevebb címkék különleges körülmények -- erős napsugárzás, meleg, nedves vagy hideg éghajlat -- átvészelésére is megfelelőek. Az RFID-t támogató RP4T emellett teljesen kompatibilis az UHF EPC Gen 2 intelligens címkézési rendszerekkel, így egy modern, a termékek és tranzakciók nyomon követhetőségét fokozottan szem előtt tartó rendszer építőköve lehet.

Zebra mobil termaltranszferes nyomtató
RFID-kompatibilis változatban is kapható a P4T

a P4T és RP4T készülékeket 8 megabájt flash és 16 megabájt SRAM memóriával szerelik fel, a 32 bites processzor és a beépített USB lehetővé teszi a vezeték nélküli és a vezetékes technikák közötti választást. A WPA2 protokoll támogatásának köszönhetően a vezeték nélküli átvitel biztonsága is javult. A P4T és a RP4T egyaránt támogatja a passzív EPC 1-es és 2-es osztályú protokollokat is.

Egy új tervezési megoldással egyszerűbbé vált az adatok és a papír betöltése is.Mivel az új készülékek kültéri címkézésnél is rugalmasan alkalmazhatók, ezért a gyártó meglátása szerint várhatóan az iparban, illetve a különböző gyártósoroknál lesz népszerű. A terepen, kiskereskedelemben, kormányzati szektorban dolgozók számára jelenthet még nagy előnyt a hordozható technológia.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról