Szerző: zimi

2008. december 2. 14:49

Kaphatóak az Epson első lapadagolós, üzleti archiváló szkennerei

Már itthon is elérhetők az Epson első dokumentumadagolós lapolvasói, melyekkel a vállalkozások számára kínál erőteljes archiválóeszközöket a gyártó.

[HWSW] Már itthon is elérhetők az Epson első dokumentumadagolós lapolvasói, melyekkel a vállalkozások számára kínál erőteljes archiválóeszközöket a gyártó.

Két új modellel, a GT-S50-el és GT-S80-aal indul az új termékcsalád, mindkettő rendelkezik USB 2.0 csatlakozással, míg a GT-S50N illetve GT-S80N alváltozatok önállóan köthetők a helyi hálózatra. Céljuk a gyors dokumentum-archiválás, ennek érdekében 75 lapos eredeti adagolóval láttak el minden modellt. Kétsoros LCD kijelzővel könnyítik meg az új szkennerek kezelését, ami lehetővé teszi a funkciók tetszés szerinti elnevezését.

Percenként 40 oldalt (vagy 80 képet) tud feldolgozni az Epson GT-S80, míg a GT-S50 25 oldallal illetve 50 képpel készül el ugyanennyi idő alatt. A beolvasóegység LED-alapú (Epson Ready Scan), így nem kell a lámpa bemelegedésére várni, bekapcsolás után azonnal üzemkész a rendszer. A szokásos TWAIN, WIA és ISIS szoftverfelületeken érhetők el a lapolvasó szolgáltatások, így nincs akadálya annak, hogy kisirodai környezetben használják vagy egy meglévő nagyvállalati archiváló rendszerbe illesszék a készülékeket. A hardver felbontása 600 dpi.


Epson GT-S80 üzleti dokumentum-olvasó

Szoftver oldalról a Presto PageManager 8 dokumentumkezelő egészíti ki a hardvereket, a GT-S80 esetében már a Pro változatot mellékelik. Szövegfelismerés céljából a ABBYYR FineReader Sprint Plus OCR-t találunk a termékek mellett, kiegészítve a BizCard Reader alkalmazással, mely a névkártyák címtárba bevezetését hivatott automatizálni.

Az Epson kiemeli közleményében, hogy mindkét termék higanymentes, így minimális terhelést jelentenek a környezetre. Az újdonságok elérhetőek itthon is, a GT-S50 ára alapkiépítésben mintegy 158 ezer, a GT-S80-é 253 ezer forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról