Szerző: zimi

2008. november 21. 12:19

Színes másolás, faxolás A/3-ban a HP új multifunkciósaival

Két új, színes A3-as részlegszintű multifunkciós nyomtatócsalád érhető el a HP kínálatában. Nagy munkacsoportok és vállalati részlegek nyomtatási, másolási és dokumentumbeolvasási igényeinek kielégítésére tervezték a HP Color LaserJet CM6030 és CM6040 MFP sorozatot.

[HWSW] Két új, színes A3-as részlegszintű multifunkciós nyomtatócsalád érhető el a HP kínálatában. Nagy munkacsoportok és vállalati részlegek nyomtatási, másolási és dokumentumbeolvasási igényeinek kielégítésére tervezték a HP Color LaserJet CM6030 és CM6040 MFP sorozatot.

A színeslézernyomtató-alapú CM6040 MFP sebessége 41 A/4-es nyomat vagy másolat percenként, színesben és fekete-fehérben is. Mindkét család tagjai nyomtatnak A3-as méretben is, ilyenkor percenként 20 oldallal készülnek el. Ahogy más HP modellek, ezek is azonnal bemelegedő fűtőegységgel dolgoznak így nagyon hamar, 12 másodperc alatt elkészítik az első oldalt.

Elmaradhatatlan ezen a teljesítményszinten a duplex egység, a hely- és papírtakarékosság érdekében. A magyar nyelvű HP Easy Select kezelőpanel nem csak a dokumentumok védelme (titkosítás, felhasználó azonosítás) miatt lényeges, hanem az egyszerűbb kezelhetőség miatt is, segít kihasználni a készülék lehetőségeit, úgy mint szkennelés e-mailbe, nyomtatóra és hálózati mappába. A távfelügyelet lehetősége is adott.

HP Color LaserJet CM6040
HP Color LaserJet CM6040 teljes papírkapacitás kiépítettséggel

A továbbfejlesztett HP ColorSphere festékkazetta adta fotóközeli minőségről már beszámoltunk HP CP2025 teszt kapcsán, a CM6030 és CM6040 ugyanazon technológia továbbfejlesztett változatát (ImageREt 4800) alkalmazzák, ami egy kicsivel még jobb minőséget produkál. A HP Color LaserJet CM6040 MFP sorozat ajánlott havi nyomtatási volumene 8-15 ezer oldal, tűző- és fűzőegység is beszerezhető hozzá. Alap ára mintegy 1,6 millió forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról