Szerző: zimi

2008. november 17. 14:13

Hat új A4-es monokróm multifunkciós lézernyomtatóval jelentkezik a Canon

Hat új multifunkciós készülékkel egészítette ki Nyugat-Európában piacvezető fekete-fehér nyomtatási megoldásainak termékkínálatát a Canon. Az iR 1018-22 sorozat sikereit kívánja folytatni a cég az új családdal.

[HWSW] Hat új multifunkciós készülékkel egészítette ki Nyugat-Európában piacvezető fekete-fehér nyomtatási megoldásainak termékkínálatát a Canon. Az iR 1018-22 sorozat sikereit kívánja folytatni a cég az új családdal.

Az A4-es méretben nyomtató új Canon iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i és iR 1024iF készülékek a gyártó közleménye szerint az eddigieknél hatékonyabb megoldást jelentenek a mindennapi kihívásokra. Elődeiknél gyorsabban, 20-24 oldal/perc sebességgel nyomtatnak, valamint alapbeállításokkal kétoldalas nyomatot készítenek. A Canon a hatékonyabb papírfelhasználás eredményeképpen arra számít, hogy az új modellekkel így jelentős költségeket takaríthatnak meg a vállalkozások.

Üzleti dokumentumok színes beolvasására is alkalmasak az új nyomtatók, így a vállalkozásoknak nem szükséges külön szkenert vásárolniuk. A beolvasott dokumentumok közvetlenül a helyi hálózatra, e-mail címre, FTP-szerverre vagy akár egy adatbázisba is küldhetők.

Könnyed kezelhetőséget ígér a gyártó. A berendezésekhez elérhető egy webes felügyeleti szoftvereszközöket tartalmazó csomag is, és valamennyi készülék automatikusan regisztrálja magát a WINS-kiszolgálón, ami megkönnyíti elérésüket a hálózaton. Az új nyomtatók a Canon e-Maintenance szolgáltatásával is kompatibilisek, azaz megelőző jelleggel jelzik a szervizcég felé a kopóalkatrészek vagy kellékanyagok cseréjének szükségességét.

Az Infosurce elemző-intézet adatai szerint a Canon 2008-ban 17,8 százalékos piaci részesedésével a vezető márka ebben a termékszegmensben, egész Nyugat-Európában. A cég fő célja az új terméksorozattal bevallottan az, hogy megőrizze vezető szerepét a fekete-fehér multifunkciós nyomtatók piacán A Canon iR 1020-24 sorozat 2008 novemberétől kerül forgalomba Európában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról