Szerző: zimi

2008. november 6. 14:22

Pofesszionális fotónyomtatóval bővítette SnapLab termékvonalát a Sony

A Sony Digital Photofinishing Division újabb, kis és közepes volumenű terhelésre méretezett professzionális fotónyomtatóval jelentkezik.

[HWSW] A Sony Digital Photofinishing Division újabb, kis és közepes volumenű terhelésre méretezett professzionális fotónyomtatóval jelentkezik.

UPCR20L SnapLab Digital Photo Printer névre hallgat az újonnan bevezetett komplett digitális előhívőrendszer, ami akár fotókioszkok alapjául is szolgálhat. Teljesítménye -- és ára -- alapján kis és közepes méretű fotószolgáltatók, fotócikk-kiskereskedések hatékony kiegészítője lehet. A gyártó ajánlása szerint viszonylag kis tőkebefektetéssel hasíthatjuk ki a magunk szeletét a dinamikusan növekvő digitális fotóelőhívó-üzletből az UPCR20L segítségével.

UPCR20L SnapLab Digital Photo Printer

A SnapLab Digital Photo Printer tartalmaz egy 10,4 hüvelykes érintőképernyőt, univerzális memóriakártya-olvasót és beépített DVD-meghajtót is, emellett USB-meghajtókról is hajlandó képeket fogadni. A vizuális menü révén a képek kiválasztása során azok elláthatók különféle keretezéssel és effektusokkal, például a népszerű "szépia" hatással. A UPASLAWSG1 vezeték nélküli adapter csatlakoztatásával a berendezés alkalmassá válik képek vezeték nélküli fogadására, kompatibilis fényképezőgépekről.

A fotónyomtatásban bevett festékszublimációs hőátviteli eljárással dolgozik a készülék, ami tökéletesen szemcsementes árnyalatokat, átmeneteket biztosít, a fotókon gyakran előforduló természetes bőrárnyalatok esetén is. Címezhető felbontása 330 dpi. Szoftverből kiválasztható, hogy a képek fényes, vagy matt felületet kapjanak. 3x5, 4x6, 5x7 és 6x8 hüvelykes nyomatok előállítása lehetséges a UPCR20L rendszerben, a két kisebb méretű kép 8 másodperc alatt készül el, az 5x7 hüvelykes fotóra 13, a 6×8-asra 15 másodpercet kell várnunk csupán.

Akár 700 kép számára elegendő tekerccsel is feltölthető a nyomtató, így újratöltése csak ritkán szükséges. Amerikában megkezdték már forgalmazását, 2995 dolláros utcai áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról