Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Korábbi SAP-vezető áll az Oracle technológiai üzletágának élére

Bodnár Ádám, 2008. október 06. 13:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az SAP Hungary korábbi vezetőjét igazolta le az Oracle magyarországi leányvállalata. Veres Zsolt a technológi üzletág vezetőjeként csatlakozik az Oracle Hungary-hez, ez a pozíció a nyáron üresedett meg, amikor Reményi Csabát a regionáis pozícióba távozó Füzes Péter helyére, a vállalat élére nevezték ki.

[HWSW] Az SAP Hungary korábbi vezetőjét igazolta le az Oracle magyarországi leányvállalata. Veres Zsolt a technológi üzletág vezetőjeként csatlakozik az Oracle Hungary-hez, ez a pozíció a nyáron üresedett meg, amikor Reményi Csabát a regionáis pozícióba távozó Füzes Péter helyére, a vállalat élére nevezték ki.

Veres Zsolt hat évet töltött az SAP-nál, Vahl Tamás távozása után egy ideig megbízottként vezette is a céget, majd idén januárban az SAP által felvásárolt Business Objects kis-és középvállalkozásokért felelős regionális értékesítési igazgatója lett. Az SAP előtt 12 éven keresztül az IBM-nél dolgozott helyi és regionális értékesítési vezetői posztokon. Veres első diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán szerezte, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán közgazdasági, illetve a milánói SDA Bocconi University-n MBA diplomát szerzett.

A sors furcsa fintora, hogy az SAP Hungary-t november vége óta vezető Stewart Oldroyd 1996-tól 1997-ig az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója volt, majd az Oracle Central Europe regionális igazgatójává lépett elő, vagyis az üzleti alkalmazások piacán ma már első számú vetélytársnak számító cégek mindegyike a sorai között tudhat olyan vezetőt, aki korábban a másik oldalt erősítette. Igaz, a technológiai üzletág élén Veres feladata nem az üzleti alkalmazások, hanem az Oracle adatbázisokkal és köztesszoftverekkel kapcsolatos hazai tevékenységének irányítása lesz.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.