Szerző: zimi

2008. szeptember 30. 11:38

Gigabites nyomtatószerver HP printerekhez a német SEH kínálatában

Valamennyi EIO-porttal ellátott HP nyomtató hasznát veheti az új, gigabites sebességű adapternek, mely kiváltképpen a nagyformátumú printerek használatát teheti zökkenőmentesebbé.

[HWSW] Valamennyi EIO-porttal ellátott HP nyomtató hasznát veheti az új, gigabites sebességű adapternek, mely kiváltképpen a nagyformátumú printerek használatát teheti zökkenőmentesebbé.

Nemrég mutatta be a SEH Computertechnik GmbH legújabb nyomtatószerverét, melyet a HP felső kategóriás, nagyformátumú nyomtatóihoz fejlesztett ki. Egyértelműen ezek azok a készülékek, melyek leginkább profitálhatnak a gigabites sebesség előnyeiből, hiszen a nagyfelbontású poszterek, térképek nyomtatása olyan adatmennyiséget igényel, mely meghaladhatja a 100 megabites Fast Ethernet hálózatok képességeit.

Az új, PS1106-os típusszámú modellel bármelyik olyan HP készülék kibővíthetjő, amely rendelkezik EIO-porttal. Ma már nem jelent igazán nagy befektetést a teljes hálózatot gigabites sebességűvé alakítani, de néhány éve megvásárolt, Fast Ethernet csatlakozással rendelkező drága nyomtatónkat aligha szeretnénk pusztán ezért újabbra cserélni. Az EIO-portba csatlakozó bővítőegység révén nem szükséges új nyomtatót vásárolnunk, és mégis zökkenőmentesebben üzemelő, gyorsabb hálózaton nyomtathatunk. A modul valamennyi Ethernet szabványt támogatja (10BaseT/100BaseTX/1000BaseT).

A gigabites nyomtatószerver már ismeri az IPV6 szabványt is, a sávszélesség optimalizálásáról pedig a ThinPrint technológia gondoskodik. Az eszköz támogatja az SSL használatát, az IEEE 802.1X azonosítást, emellett öt év garancia jár hozzá. Az újdonság 2008 októberétől lesz kapható Németországban, 215 eurós áron, mely az adót nem tartalmazza.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról