Szerző: Bodnár Ádám

2008. szeptember 17. 14:54

Cisco-tanfolyamok a NetAcademiánál

Cisco tréningekkel bővül a NetAcademia palettája, melyhez a Cisco-technológiák szakértőjeként ismert Alef Nula biztosítja a szakmai hátteret. Ezzel a NetAcademia által oktatott tanfolyamok száma 200 fölé emelkedik.

[HWSW] Cisco tréningekkel bővül a NetAcademia palettája, melyhez a Cisco-technológiák szakértőjeként ismert Alef Nula biztosítja a szakmai hátteret. Ezzel a NetAcademia által oktatott tanfolyamok száma 200 fölé emelkedik.

"A Cisco képzések köre rendkívül széles, összességében több mint 60 tanfolyamot és az adott területhez kapcsolódó vizsgát foglal magában. Így kézenfekvő volt, hogy fő kompetenciaterületeinket megőrizve a Cisco képzéseket kiszervezés keretében, a terület legjobbjával együttműködve nyújtsuk" -- mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

Az Alef Nula fő tevékenysége a Cisco-alapú hálózati megoldások bevezetése, valamint a rendszerek üzemeltetéséhez szükséges szakemberek képzése, és a kapcsolódó nemzetközi minősítések kiadása. A cég eddig a Cisco partnereként gyakorlatilag egyedüliként tartott hivatalos Cisco-képzéseket Magyarországon. "Az oktatás területén van még növekedési potenciál, így örömmel mondtunk igent a NetAcademia Oktatóközpont megkeresésére, hiszen kiemelkedő szakmai hátterük és folyamatosan bővülő ügyfélkörük a mi növekedésünkre vonatkozóan is garanciaként szolgál" -- mondta Tihanyi Zoltán, az Alef Nula ügyvezető igazgatója.

A két cég az együttműködéstől 20 százalékos növekedést vár a Cisco-képzések területén. A résztvevők jellemzően több telephellyel rendelkező, illetve ötvennél több hálózatba kötött munkaállomással rendelkező közép- és nagyvállalatok rendszergazdái, illetve kifejezetten a hálózati eszközök üzemeltetéséért felelős informatikai szakemberek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról