Szerző: Bányai György

2008. szeptember 8. 13:53

A Motorola a hölgyekre gondolt a MOTOJEWEL mobillal

A Motorola csak hölgyeknek szánta új telefonját, a MOTOJEWELT, mely a drágakövek csiszolt vonalait ülteti a kijelző fedelébe. A mobil kisméretű, van benne fényképező, és képes lejátszani az MP3-hangfájlokat is.

[HWSW] A Motorola csak hölgyeknek szánta új telefonját, a MOTOJEWELT, mely a drágakövek csiszolt vonalait ülteti a kijelző fedelébe. A mobil kisméretű, van benne fényképező, és képes lejátszani az MP3-hangfájlokat is.

A Motorola új kagylótelefonja kifejezetten a szebbik nemnek szól, csiszolt drágaköveket idéző formaterve a hölgyek kezébe illik. A sötétszürke külső lila billentyűket takar. A MOTOJEWEL két megapixeles kamerája nélkülözi a kifinomultabb autofókuszos élességállítási rendszert, képeket az egyszerűbb és egyben olcsóbb fixfókuszos optikával készíti.

A mobil képes lejátszani az MP3-audioállományokat, melyek a mellékelt fülhallgatón keresztül, vagy vezeték nélkül, Bluetooth 2.0-án is hallgathatók, ha a tulajdonos rendelkezik az erre alkalmas headsettel. A zenei állományok az asztali számítógépről a Windows Media Player 11 segítségével szinkronizálhatók. A MOTOJEWEL belső kijelzőjét egy külső is kiegészíti, mely keret nélküli, így a csukott telefon áttetsző burkolatán keresztül stílusosan világítanak át a megjelenítendő információk.

E külső kijelző alatt érintésérzékeny billentyűkkel vezérelhetjük a zenehallgatással kapcsolatos funkciókat. A MOTOJEWEL nem csak a kiegészítő funkciókra fekteti a hangsúlyt, hanem az alapfeladatára is: a beszédhívások minőségét a Crystal Talk zajszűrő hivatott emelni. A telefon novembertől érkezik a boltokba, illetve a szolgáltatók készüléklistáiba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról