Szerző: Koi Tamás

2008. augusztus 18. 12:23

Akár ezer forintért hazavihető az iPhone 3G

Az előzetes információknak megfelelően napokon belül Magyarországon is megvásárolható lesz az Apple második generációs iPhone okostelefonja, az iPhone 3G. A cupertinói székhelyű cég június elején közölte, hogy az eddig javarészt a tengerentúlon nagy sikereket elért készülék felújított változatát év végére 70 országban kívánják forgalmazni, köztük Magyarországon is. A hazai premier augusztus 22-én lesz, és most már azt is tudni, mennyit fog kérni a T-Mobile a készülékért és a kapcsolódó szolgáltatásokért cserébe.

[HWSW] Az előzetes információknak megfelelően napokon belül Magyarországon is megvásárolható lesz az Apple második generációs iPhone okostelefonja, az iPhone 3G. A cupertinói székhelyű cég június elején közölte, hogy az eddig javarészt a tengerentúlon nagy sikereket elért készülék felújított változatát év végére 70 országban kívánják forgalmazni, köztük Magyarországon is. A hazai premier augusztus 22-én lesz, és most már azt is tudni, mennyit fog kérni a T-Mobile a készülékért és a kapcsolódó szolgáltatásokért cserébe.

Az Apple iPhone 3G három változatban jelenik meg a magentaszínű szolgáltató választékában, a 8 gigabájt flashmemóriával ellátott, fekete színű készülékért a legkedvezőbb konstrukcióban már 990 forintért hozzá lehet jutni, igaz, ehhez két év hűségidőt kell vállalnia az ügyfélnek. A T-Mobile az iPhone-okhoz új, komplex díjcsomagokat is bevezet, ezek több száz lebeszélhető percet, elküldhető SMS-t és több gigabájtnyi internetes adatforgalmat tartalmaznak havi 9900 vagy 16 900 forintért cserébe.

Apple iPhone 3G
iPhone 3G: kívülről csak a hátlap különbözteti meg az elődtől

Az augusztus 22-étől elérhető T-Mobile ikon 400 csomag 9900 forintos havi díj ellenében 400, belföldi irányban lebeszélhető percet, 200 db hálózaton belüli SMS-t és 2 gigabájt, internetezésre és e-mailezésre egyaránt felhasználható adatforgalmat tartalmaz. A T-Mobile ikon 600 csomag 600, belföldi irányban lebeszélhető percet, 400 db hálózaton belüli SMS-t és 4 gigabájtnyi adatforgalmat foglal magában 16 900 forintos havidíj fejében. Az iPhone 3G 8 GB-os verziója a T-Mobile ikon 600 csomaggal, 24 hónapos, a díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozattal 990 forintba, a 16 GB-os verzió pedig azonos feltételekkel 4980 forintba kerül majd.

Az iPhone 3G a szolgáltató díjszabásában szereplő többi tarifacsomaggal is megvásárolható (kivéve MobilOtthon és MobilOtthon Prémium), a meglévő előfizetők pedig a szokás szerint készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal is hozzájuthatnak az Apple telefonjához. A T-Mobile erre a célra létrehozott internetes felületen azok rendelhetik elő a telefont a mai naptól, akik az új T-Mobile ikon csomagokat választják, illetve meglévő előfizetőként jelenlegi havidíjas csomagjukat szeretnék megtartani, és arra hűségnyilatkozatot vállalnak. Platinakártyás ügyfelek a kiszállítás során elsőbbséget élveznek majd.

A T-Mobile mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy amennyiben az internetes előrendelésre fenntartott készülékek elfogynak, az előregisztráció tovább folytatódik, azonban ebben az esetben a kiszállítás időpontjára a szolgáltató nem vállal garanciát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról