Szerző: zimi

2008. augusztus 6. 09:53

Megjelent a Konica Minolta belépő szintű színes bizhub multifunkciós lézernyomtatója

A C200lite a Konica Minolta bizhub sorozatának abszolút belépő modellje, melyet olyan középvállalkozásoknak szánnak, melyek most váltanak monokrómról színesre. Minden lényeges funkciót tartalmaz, amit az azonos osztályú készülékektől megszokhattunk, különlegességeként a fénymásolásban újoncok számára is egyszerű kezelhetőséget és az energiatakarékosságot említi a gyártó.

[HWSW] A C200lite a Konica Minolta bizhub sorozatának abszolút belépő modellje, melyet olyan középvállalkozásoknak szánnak, melyek most váltanak monokrómról színesre. Minden lényeges funkciót tartalmaz, amit az azonos osztályú készülékektől megszokhattunk, különlegességeként a fénymásolásban újoncok számára is egyszerű kezelhetőséget és az energiatakarékosságot említi a gyártó.

Olyan, kategóriájában belépő szintű színes lézernyomtató-alapú multifunkciós készülék létrehozása volt a Konica Minolta célja, mely a legfontosabb funkciókat kínálja, és könnyen kezelhető. A színesben és fekete-fehérben is percenként 20 A4-es lap előállítására képes berendezés automatikus színérzékeny másolással igyekszik a kezdő (vagy óvatlan) felhasználó kedvében járni.

A bizhub C200lite felismeri, hogy monokróm vagy színes dokumentum oldallal van-e dolga és ennek megfelelően állítja be a nyomtatási minőséget, vegyes dokumentumok esetében helyettünk ügyel a költségekre, de önállóan képes kiválasztani a papírtálcát és a papírméretet is. Nem csak szokványos A4 vagy Letter lapokra, hanem üdvözlőkártyára, borítékra vagy címkékre is nyomtat. Legfeljebb 256 grammos médiára képes dolgozni, A6-tól A3+ méretig. Papírkapacitása 250 laptól egészen 3500 lapig bővíthető.

A Konica Minolta saját fejlesztésű Simitri HD tonerjét használja a készülék, melynek alacsonyabb olvadási pontja lehetővé teszi, hogy a nyomtató az Energy Star specifikációk alatti fogyasztással dicsekedhessen. Használható önálló (USB) és hálózati eszközként is, a beépített Emperon nyomtatásvezérlő és az Ethernet (10Base-T/100Base-TX) csatlakozás miatt, ilyenkor jelszavas dokumentumvédelem és költségnyilvántartás is elérhető. Annyi bizonyos, hogy a készülék a bizhub kategória belépő szintjét képviseli majd árban is, de erről pontos információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról